Complete toiletset | wandcloset | inbouwreservoir

Complete toiletset

Complete Toiletsets

Heel lang geleden was een toilet een apart hokje bij een huis. Later veranderde en toiletruimte in een aparte ruimte in het huis. Tegenwoordig is een toilet iets wat op de vloer kan staan en aan de muur kan hangen. Een toilet die hangt aan de muur wordt ook wel wandcloset of hangend toilet genoemd. Het grote voordeel van een wandcloset is dat de toiletpot vrij van de vloer hangt. Dit geeft veel gemak bij het schoonmaken van het wandcloset. Immers je kan de vloer zonder al te veel moeite gemakkelijk met een dweil schoonmaken.

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Complete toiletset

Een toiletset is een samenstelling van toilet onderdelen die je nodig hebt om een nieuw toilet te kunnen realiseren. Om de zoektocht voor losse onderdelen voor een toilet te vergemakkelijken hebben wij complete toiletsets samengesteld tegen een aantrekkelijke prijs. Onze toiletsets  worden standaard geleverd met wandcloset, closet zitting, inbouwreservoir en bedieningspaneel.

De prijs van deze toiletsets hangt af van de samenstelling en merk. Over het algemeen zijn onze toiletsets samengesteld uit bekende A-merken zoals Sphinx, Villeroy en Boch en Geberit en van uitstekende kwaliteit. Verder zijn er toiletsets verkrijgbaar met en zonder spoelrand. Bij Sphinx heet dit systeem Rimfree en bij Villeroy en Boch Direct flush. Grote voordeel van toiletsets zonder spoelrand is het schoonmaakgemak. Geen randjes meer in het toilet waar je niet bij kan om te schoonmaken.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl