0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 339 755
Serie
  1. Sphinx 280
  2. Sphinx 300
  3. Sphinx 345
  4. V&B Omnia Archtectura
  5. V&B Subway 2.0
  6. Wisa XS
Spoelvorm Toilet
  1. Diepspoeling

Complete toiletset

Complete toiletset

Een toiletset is een samenstelling van toilet onderdelen die je nodig hebt om een nieuw toilet te kunnen realiseren. Om de zoektocht voor losse onderdelen voor een toilet te vergemakkelijken hebben wij complete toiletsets samengesteld tegen een aantrekkelijke prijs. Onze toiletsets  worden standaard geleverd met wandcloset, closet zitting, inbouwreservoir en bedieningspaneel.

De prijs van deze toiletsets hangt af van de samenstelling en merk. Over het algemeen zijn onze toiletsets samengesteld uit bekende A-merken zoals Sphinx, Villeroy en Boch en Geberit en van uitstekende kwaliteit. Verder zijn er toiletsets verkrijgbaar met en zonder spoelrand. Bij Sphinx heet dit systeem Rimfree en bij Villeroy en Boch Direct flush. Grote voordeel van toiletsets zonder spoelrand is het schoonmaakgemak. Geen randjes meer in het toilet waar je niet bij kan om te schoonmaken.

Over Complete Toiletsets

Heel lang geleden was een toilet een apart hokje bij een huis. Later veranderde en toiletruimte in een aparte ruimte in het huis.

Tegenwoordig is een toilet iets wat op de vloer kan staan en aan de muur kan hangen. Een toilet die hangt aan de muur wordt ook wel wandcloset of hangend toilet genoemd. Het grote voordeel van een wandcloset is dat de toiletpot vrij van de vloer hangt. Dit geeft veel gemak bij het schoonmaken van het wandcloset. Immers je kan de vloer zonder al te veel moeite gemakkelijk met een dweil schoonmaken. Waar toilet ruimtes vroeger eigenlijks altijd en overal hetzelfde waren, is dat nu behoorlijk anders en steeds gevarieerder. Vaak wordt in de toiletruimte een wandcloset of hangend toilet geplaatst. Dit in combinatie met een fonteinbakje of fonteinkastje.

Een wandcloset of hangend toilet is steeds vaker het pronkstuk in de badkamer of toiletruimte. Toiletsystemen met complete geurafzuiging en reinigingsblokken zijn geen uitzondering meer. Het assortiment in hangend toilet, wandcloset, wand wc of zwevend toilet is heel erg groot. Tegenwoordig worden er ook veel wandclosets geplaatst met toiletbrillen met onderdouche. Het merk Geberit is een grote aanbieder in complete douche wc's. Immers naast het uiterlijk van het zwevend toilet of wandcloset speelt hygiëne natuurlijk een grote rol.
 

U zoekt een complete toiletset voor badkamer of toiletruimte? Bad-winkel.nl bied complete toiletsets aan waar u niet over na hoeft te denken. We bieden complete toiletsets aan van onder andere Geberit-Villeroy & Boch-Sphinx.

Complete toiletset bestaat uitToiletpot-Toiletzitting-Inbouwreservoir-Bedieningsplaat

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl