0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 24 599
Serie
 1. Sphinx E-con
Spoelvorm Toilet
 1. Diepspoeling
Categorie
 1. Softclose zittingen
 2. Universele zittingen
 3. WC bril met onderdouche
Met QuickRelase
 1. Ja
 2. Nee
Softclose sluitend
 1. Ja
 2. Nee
Toepassing
 1. Inloopdouche
 2. Modelgebonden
 3. Universeel

Toiletzittingen

Over Toiletzittingen

 

Een toiletzitting; meer dan alleen een wc bril

Badwinkel.nl heeft een ruime keuze in toiletzittingen. We verkopen veel van het merk Pressalit. Pressalit heeft voor veel toiletpotten van de bekendste merken toiletten een passende toiletzitting.


Alle zittingen van Pressalit zijn gemaakt uit een door en door gekleurd en krasbestendig Duroplast. Duroplast is licht, flexibel en sterk. Verder zijn alle zittingen van Pressalit voorzien van duurzame scharnieren van roestvrijstaal en kunststof. Een Pressalit toiletzitting; meer dan een wc bril alleen.

Vorm, kleur en design van een toiletzitting

Bij Pressalit houden ze zowel rekening met trends in de badkamer als met traditie. Dat betekent dat de keuze voor een toiletzitting niet stopt bij vormen, kleuren en functies.

 

Pressalit afbeelding colour blend

Pressalit closetzittingen voldoen aan de verwachtingen die u aan een closetzitting mag stellen. Maar Pressalit closetzittingen bieden meer. Met de soft-close functie sluit de closetzitting geruisloos.


De lift-off functie zorgt er voor dat u de zitting en het deksel in een handomdraai kunt verwijderen, zodat er snel en eenvoudig schoongemaakt kan worden.


Pressalit toiletzittingen geen ergenis meer aan toiletzittingen die hard neervallen en slecht schoon te maken zijn en zodoende voor een slechte hygiëne zorgen.

Het materiaal waarvan de closetzittingen zijn gemaakt bestaat uit door-en-door gekleurd harde kunststof en bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor het milieu.

Past de closetzitting wel op mijn toilet?

U wilt graag weten of de door u gekozen toiletzitting  wel op uw toilet past? Pressalit heeft hiervoor een handige configurator ontwikkeld. Zodat u altijd zeker bent dat u de juiste toiletzitting heeft gekozen.Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl