RIHO Scandic NXT 104 Douchedeur 98x200cm

€ 890,00
Levertijd:
10 tot 14 werkdagen

RIHO Scandic NXT 104 Douchedeur 98x200cm
Dit is een draaibare douchedeur met vast zijpaneel

Deze 
RIHO Scandic NXT 104 Douchedeur 98x200cm is uitgerust met een zijpaneel. Het zijpaneel wordt aan de muur bevestigd. En aan het zijpaneel scharniert de douchedeur. Scharnier is leverbaar in chroom en zwart.

Wat is nu het nut en voordeel van een zijpaneel bij deze RIHO Scandic NXT 104 Douchedeur 98x200cm? Het grote voordeel is dat er maar een kleine draairuimte voor de douchedeur nodig is. Bijvoorbeeld in een wat kleinere badkamer kan het wenselijk zijn dat de glazen douchedeur geen grote uitzwaai heeft.

Deze RIHO Scandic NXT 104 Douchedeur 98x200cm heeft een lift meganisme in het scharnier. Dat wil zeggen dat deze douchedeur bij het openen iets wordt opgetild.

De douchedeur is gemaakt van 8mm gehard veiligheidsglas. Bij glasbreuk valt derhalve de gehele glazen deur in kleine glasbrokjes uiteen, waaraan men zich niet kan snijden. Wel een veilig gevoel.

De RIHO Scandic NXT 104 Douchedeur 98x200cm is zowel links als rechts te plaatsen. Tevens heeft het glas van deze duochedeur een antikalkcoating gekregen, wat er voor zorgt dat er geen kalk en zeepresten kunnen hechten aan het glas.

Riho geeft 5 jaar fabrieksgarantie op al hun glazen douchedeuren en douchecabines.

De totale hoogte van douchedeur bedraagt 2000mm. Tolerantie in verstelmogelijkheid ca 5 mm. ( nismaat 87.7-88.3cm)

RIHO Scandic NXT 104 Douchedeur 98x200cm met zijpaneel

Douchedeuren

U heeft net een nieuwe badkamer aangeschaft en wil daar een mooie RIHO Scandic NXT 104 Douchedeur 98x200cm in plaatsen. Voor het plaatsen van een RIHO Scandic douchedeur zijn een 5 tal aandachtspunten van belang.

Een RIHO Scandic douchedeur op de tegelvloer of op een douchebak plaatsen?

Alle twee de mogelijkheden zijn te verwezenlijken. Bij een RIHO Scandic NXT 104 Douchedeur 98x200cm rechtstreeks op de tegelvloer moet er voldoende afschot naar het vloerputje zitten. Anders blijft het douchewater op de vloer staan wat met een vloertrekker weer verwijderd moet worden. Een douchebak heeft door zijn vorm altijd afschot naar de afvoer. Maar wat u ook kiest, de badkamer zal met een RIHO Scandic NXT 104 Douchedeur 98x200cm niet overal meer nat worden.

Schuifdeur of een openslaande deur?

Voor een comfortabele instap in de douchecabine is de deur van groot belang. In een kleine badkamer met beperkte ruimte is een schuifdeur of pendeldeur wellicht een goede oplossing. Is de badkamer groot genoeg en is er voldoende ruimte kies dan voor een openslaande douchedeur. Let daarbij wel op dat de douchedeur niet tegen ander badkamer meubilair aan slaat.

Wordt het een douchedeur van helder glas?

Veel douchedeuren zijn van gehard glas gemaakt. Bij eventuele breuk van dit glas kunt u zich niet verwonden. Het glas springt in allemaal kleine brokjes uit elkaar. Door een RIHO Scandic NXT 104 Douchedeur 98x200cm met helder doorzichtig glas te plaatsen oogt de badkamer direct ruimtelijker. Voor meer privacy in douchecabines kunt u ook kiezen voor een douchedeur met (deels) ondoorzichtig glas.

De douchecabine moet ruim zijn.

Een aantal factoren zijn van belang hoe groot een douchecabine moet zijn. Wordt de douche per keer door één persoon gebruikt of komt het vaak voor dat meerdere personen tegelijk onder de douche staan. Of zijn er kleine kinderen in het gezien die samen douchen.

En wat ook niet onbelangrijk is hoe de doucheruimte in de badkamer zo goed mogelijk kan worden benut. Hier zal goed over nagedacht moeten worden alvorens men tot de aanschaf van een douchedeur overgaat. Standaard maten van een douchedeur zijn 90 cm en 100 cm. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Details
Levertijd 10 tot 14 werkdagen
Merk Riho
Serie Riho Scandic
Uitvoering Zonder muur Profiel

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl