0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 159 1061

Handdoekradiator

Badkamerradiator voor badkamerverwarming

Een badkamerradiator mag in je badkamer niet ontbreken. De badkamerradiator zorgt voor behaaglijke warmte in de badkamer. Welke radiator het beste in de badkamer past, is vooral een kwestie van smaak. Daarnaast is de grootte van de badkamerruimte bepalend hoe groot de badkamerradiator moet worden. Hoe groter de badkamer hoe meer vermogen je nodig hebt voor van de designradiator. Globaal kun je uit gaan van ca 100 Watt vermogen per m3 lucht om de badkamer behaaglijk te kunnen verwarmen. Veel vermogen betekent overigens niet perse een hoge energierekening.

Naast de functionele functie wordt de badkamerradiator steeds meer toegepast als designobject. Mooi vormgegeven radiatoren die perfect in elk badkamerontwerp passen. De designradiatoren zijn in vele vormen en kleuren leverbaar. Helemaal afgestemd op uw eigen persoonlijke smaak en badkamerstijl. Wat uw smaak ook is, bij Bad-winkel.nl vind u vast de badkamerradiator die bij u past.

Design Radiator-Badkamer Verwarming-Badkamerradiator 

 

Vasco is een fabrikant uit België die badkamerradiatoren maakt van uitstekende kwaliteit.  De top kwaliteit van deze badkamerradiatoren en designradiatoren komen tot uiting in de perfecte afwerking. Zoek je een badkamerradiator met een grote warmteafgifte of een designradiator met een klasse uitstraling? De Vasco-designradiatoren hebben een unieke look én een hoog vermogen.

 

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl