Vrijstaand bad Riho Toledo Solid Surface 158x110cm

€ 5.020,00
Levertijd:
10 tot 14 werkdagen

Vrijstaand bad Riho Toledo Solid Surface 158x110cm

DitVrijstaand bad Riho Toledo Solid Surface 158x110cm is gemaakt van het prachtige Solid Surface composiet materiaal. De strakke badoverloop is geïntegreerd in de zijkant van het bad. Het vrijstaande ligbad wordt geleverd inclusief een badafvoer met sifon met witte klikplug voor open en dicht zetten van de afvoer.

De kleur van het bad is standaard mat wit. Tegen een meerprijs kan je het vrijstaande bad in Solid Surface van Riho ook bestellen in alle Sikkens kleuren. Aan de buitenkant heb je keuze tussen hoogglans lak of zijdeglans lak. Aan de binnenkant blijft het bad mat wit. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Over het merk Riho

Riho is een nederlandse fabrikant die onder andere ligbaden, douchebakken, douchewanden en badkamermeubelen produceert in eigen beheer. Uitzonderlijk design, kwaliteit, garantie en goede service zijn belangrijke kenmerken voor dit bedrijf. Het bedrijf is al vele jaren actief op de sanitairmarkt en heef veel kennis en ervaring in het produceren van sanitair pruducten.

Vrijstaand bad Riho Toledo Solid Surface 158x110cm

Heel populair is tegenwoordig het Vrijstaand bad Riho Toledo Solid Surface 158x110cm. Solid Surface is een gegoten kunstof materiaal dat zorgt voor een strakke en tijdloze uitstraling. Solid Surface heeft een satijn matte uitstraling en voelt warm en prettig aan. Daarbij is het ook een heel sterk materiaal wat uitstekend geschikt is voor het maken van vrijstaande ligbaden. Vrijstaand bad Riho Toledo Solid Surface 158x110cm gemaakt van Solid Surface is heel populair. Door de grote vraag worden deze baden ook steeds meer betaalbaarder.

 Wat is solid Surface? 

Solid Surface is een kunstof materiaal dat wordt samengesteld uit mineralen die worden gemengd met polymeren. In een mal wordt vervolgens het vloeibare materiaal gegoten en zo wordt het vrijstaande ligbad gevormd. Het resultaat is een homogeen en volledig naadloos product. Solid Surface is een heel erg glad materiaal waaraan bijna geen vuil, kalk of bacteriën hechten. Het is daarom ook erg populair als toepassing in ziekenhuizen en laboratoria. 

Solid Surface is een materiaal dar zeer solide is. Het is een stijf materiaal en heeft de hardheid van steen. Uitermate goed geschikt om er vrijstaande ligbaden van te maken. 

Details
Levertijd 10 tot 14 werkdagen

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl