Handdoekhaak antraciet aluminium

€ 20,90
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Handdoekhaak antraciet aluminium

Dit is een compacte handdoekhaak. Deze handdoekhaak antraciet aluminium heeft plek voor 1 handdoek. De handdoekhaak antraciet aluminium is gemaakt van aluminium. Het heeft een satijn antraciet kleur met een licht geruwd oppervlak en is absoluut roestvrij.

De afmetingen van deze handdoekhaak antraciet aluminium zijn (B x H x D): 3 x 8,8 x 2,1 cm

Op deze handdoekhaak heeft u een garantie van 10 jaar vanaf de datum van aankoop. De garantie dekt alle materiaal-en fabricagefouten.

Handdoekhaak antraciet aluminium  

Minimalisme in de badkamer. Deze handdoekhaak antraciet aluminium combineert heldere vormen en hoogwaardige materialen. Deze handdoekhaak antraciet aluminium sluit naadloos aan op de trend van puristisch sanitair met donkere kleuraccenten.


De handdoekhouder heeft een bijzondere moderne look. De handdoekhaak antraciet aluminium zorgt voor een elegant design in de badkamer.

De handdoekhaak antraciet aluminium is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is absoluut roestvrij en kan prima worden gebruikt in een vochtige ruimte zoals de badkamer.

De elegante handdoekhaak antraciet aluminium biedt ruimte voor 1 handdoek in de badkamer of toilet.

De handdoekhaak antraciet aluminium wordt aan de muur bevestigd met schroeven en pluggen. Het bevestigingsmateriaal is inbegrepen bij het product. Op dit product heeft u een garantie van 10 jaar vanaf de datum van aankoop.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl