Handdoekhouder Duo antraciet aluminium

€ 152,90
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Handdoekhouder Duo antraciet aluminium

Dit is een compacte handdoekhouder met ruimte voor verschillende handdoeken. Deze handdoekhouder Duo antraciet aluminium heeft twee extra legvakken voor handdoeken of andere toiletartikelen. De handdoekhouder Duo antraciet aluminium is gemaakt van aluminium. Het heeft een satijn antraciet kleur met een licht geruwd oppervlak en is absoluut roestvrij.

De afmetingen van deze handdoekhouder Duo antraciet aluminium zijn (b x H x D): 27 x 44 x 12 cm.

Op deze handdoekhouder Duo antraciet aluminium heeft u een garantie van 10 jaar vanaf de datum van aankoop. De garantie dekt alle materiaal-en fabricagefouten.

Handdoekhouder Duo antraciet aluminium

Minimalisme in de badkamer. Deze handdoekhouder Duo antraciet aluminium combineert heldere vormen en hoogwaardige materialen. Deze handdoekhouder Duo antraciet aluminium sluit naadloos aan op de trend van puristisch sanitair met donkere kleuraccenten.


De handdoekhouder heeft een bijzondere moderne look. De handdoekhouder Duo antraciet aluminium zorgt voor een elegant design in de badkamer.

De handdoekhouder Duo antraciet aluminium is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is absoluut roestvrij en kan prima worden gebruikt in een vochtige ruimte zoals de badkamer.

Het elegante handdoekenrek Duo is 27 cm lang en biedt ruimte voor handdoeken in de badkamer of het gastentoilet. Één handdoek kan worden opgehangen aan de onderste balk. Daarnaast bieden de twee smallere planken extra opbergruimte het opbergen van gastendoekjes of andere toilet spullen die worden gebruikt in de badkamer.

De handdoekhouder Duo antraciet aluminium wordt aan de muur bevestigd met schroeven en pluggen. Het bevestigingsmateriaal is inbegrepen bij het product. Op dit product heeft u een garantie van 10 jaar vanaf de datum van aankoop.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl