Handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken

€ 53,90
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken 

Dit is een compacte handdoekhouder met ruimte voor verschillende handdoeken. Deze handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken heeft plek voor 5 handdoeken. De handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken is gemaakt van aluminium. Het heeft een satijn antraciet kleur met een licht geruwd oppervlak en is absoluut roestvrij.

De afmetingen van deze handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken zijn (B x H x D): 49 x 5,8 x 3,3 cm

Op deze handdoekhouder heeft u een garantie van 10 jaar vanaf de datum van aankoop. De garantie dekt alle materiaal-en fabricagefouten.

Handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken  

Minimalisme in de badkamer. Deze handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken combineert heldere vormen en hoogwaardige materialen. Deze handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken sluit naadloos aan op de trend van puristisch sanitair met donkere kleuraccenten.


De handdoekhouder heeft een bijzondere moderne look. De handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken zorgt voor een elegant design in de badkamer.

De handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is absoluut roestvrij en kan prima worden gebruikt in een vochtige ruimte zoals de badkamer.

De elegante handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken is 49cm lang en biedt ruimte voor 5 handdoeken in de badkamer.

De handdoekhouder antraciet aluminium met 5 haken wordt aan de muur bevestigd met schroeven en pluggen. Het bevestigingsmateriaal is inbegrepen bij het product. Op dit product heeft u een garantie van 10 jaar vanaf de datum van aankoop.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl