Easydrain douchegoot Compact Wall TAF30

€ 424,59
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Easydrain douchegoot Compact Wall TAF30 

De Easydrain Compact Wall TAF 30 douchegoot is geschikt om tegen de muur gemonteerd te worden. De douchegoot heeft een omkeerbaar rooster. Dat wil zeggen dat de ene kan van het rooster van RVS is. Draai je het rooster om dan kun je de vloertegel op dit rooster van de douchegoot verlijmen. Het rooster kan dan als Zero-design rooster en omgedraaid als Tegel-design rooster worden toegepast.

De Easy Drain Compact TAF douchegoot heeft het gepatenteerde TAF-systeem (Tile Adjustable Frame) en WPS (Water Protection System). Dit zorgt voor een perfecte en volledig waterdichte installatie in de tegelvloer van de badkamer of douche. De douchegoot kan o.a worden toegepast in hout- en betonvloer constructies. De hoogte van het verstelbare roosterframe kan worden ingesteld op tegeldikte variërend van 8 – 18 mm. 

 

In onderstaande video laten we u zien hoe een easydrain douchegoot geplaatst moet worden.


Easydrain douchegoot Compact Wall TAF30 

Over Easydrain douchegoot Compact

De meest prettige eigenschap van deze Easydrain douchegoot Compact is zijn zeer geringe inbouwdiepte. Met een inbouwdiepte vanaf slechts 63 mm is de Easydrain douchegoot Compact vrijwel in elke badkamervloer in te bouwen. De Easydrain douchegoot Compact heeft een uitneembare sifon die goed te reinigen is. Ook heeft deze vloergoot een perfecte afvoercapaciteit zodat het douchewater altijd vlot weg loopt.

Prettig design

Dit zijn eigenschappen die de Easydrain douchegoot Compact uitstekend geschikt maakt voor douche renovaties. De douchegoten zijn vlak in de tegelvloer in te bouwen. Dit is niet alleen zeer praktisch maar het oogt ook nog heel mooi. Met deze betegelbare douchegoot lijkt het net of de vloertegels en tegelrooster één geheel vormen.

Verschillende soorten roosters

Als er een douchegoot wordt toegepast maak je een drempelloze toegang tot de douchehoek. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar met verschillende roosters, zoals betegelbaar rooster, glas of roestvrijstaal.

Diverse afmetingen douchegoot

Easydrain douchegoot Compact is verkrijgbaar in lengtes van 200 mm tot 2000 mm en kunnen op iedere gewenste plek in de douche geplaatst worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Merk Easy drain
Serie Compact 30 TAF Wall
Lengte 500-1200 mm

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl