douchepaneel, douchesysteem, regendouche

Douchepanelen

Douchepanelen zijn veelzijdige douchesystemen voor heel veel doucheplezier

Een douchepaneel is een compleet douchesysteem dat bestaat uit een thermostatische douchemengkraan, een losse handdouche en een regendouche of hoofddouche. Deze douchekraan en douches zitten op een paneel bevestigd. Dit bied als voordeel dat je het paneel met de douchekoppen compleet als douchepaneel aan de wand kunt bevestigen. Veelal wordt een douchepaneel gemonteerd als vervanging van de douchemengkraan met glijstangset.


3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Novellini F showerpipe
  Novellini F showerpipe
  € 1.299,00
 2. Regendouche Novellini Easy 2 met showerpipe
  Regendouche Novellini Easy 2 met showerpipe
  € 655,00
 3. Regendouche Novellini Easy 2R met showerpipe
  Regendouche Novellini Easy 2R met showerpipe
  € 749,00

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Douchepanelen

Een douchepaneel is een nieuwe vorm van douchen en is erg populair in de huidige moderne badkamer. Een douchepaneel biedt extra comfort onder de douche in de vorm van massagestralen en een grote douchekop. Een douchepaneel, ook wel een douchekolom of douche paneel genoemd, bevat een grote regendouche met in veel gevallen zijdouches met massagefunctie. Een geïntegreerde thermostaat mengkraan zorgt ervoor dat je altijd de juiste watertemperatuur hebt. Het is een complete doucheset die je aan de muur hangt en alleen maar op de waterleiding hoeft aan te sluiten. Dit kan op de bestaande wateraansluiting van je huidige douchekraan.

Bijna alle douchepanelen zijn uitgevoerd met massage jets en massage units. De meest gebruikte materialen zijn roestvrij staal (RVS), aluminium, glas of PVC. Het RVS- en glazen douchepaneel zijn momenteel populair, voornamelijk omdat ze heel goed passen in de moderne badkamers van nu.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl