Easydrain douchegoot Compact Wall 50 Zero rooster

€ 384,66
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Easydrain douchegoot Compact Wall 50 Zero rooster

 Easydrain douchegoot Compact met geïntegreerd 50mm sifon. Enkel rooster met zijuitloop.
 
De Easy Drain Compact Wall is speciaal ontwikkeld voor toepassing onder de wandtegel. Compact 50 Wall (aansluiting van 50 mm) zijn voorzien van een reinigbaar waterslot met inspectiedop voor eenvoudige toegang tot de afvoerbuis. Uitvoering met zero rooster. 


Easydrain douchegoot Compact Wall 50 Zero rooster

Over Easydrain douchegoot Compact

De meest prettige eigenschap van deze Easydrain douchegoot Compact is zijn zeer geringe inbouwdiepte. Met een inbouwdiepte vanaf slechts 63 mm is de Easy Drain Compact douchegoot vrijwel in elke badkamervloer in te bouwen. De Easydrain Compact douchegoot heeft een uitneembare sifon die goed te reinigen is. Ook heeft deze vloergoot een perfecte afvoercapaciteit zodat het douchewater altijd vlot weg loopt.

Prettig design

Dit zijn eigenschappen die de Easydrain douchegoot Compact uitstekend geschikt maakt voor douche renovaties. De douchegoten zijn vlak in de tegelvloer in te bouwen. Dit is niet alleen zeer praktisch maar het oogt ook nog heel mooi.

Verschillende soorten roosters

Als er een douchegoot wordt toegepast maak je een drempelloze toegang tot de douchehoek. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar met verschillende roosters, zoals betegelbaar rooster, glas of roestvrijstaal.

Diverse afmetingen douchegoot

Easydrain douchegoot Compact is verkrijgbaar in lengtes van 200 mm tot 2000 mm en kunnen op iedere gewenste plek in de douche geplaatst worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Merk Easy drain
Serie Compact 50 Wall
Lengte 700-1200 mm

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl