Douche accessoires en Mooie douche accessoires

Doucheaccessoires

Om je doucheruimte nu helemaal compleet af te maken kies je voor de mooie en handige douche accessoires van Bad-winkel.nl. Praktische douche accessoires voor onder de douche en in de badkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige vloerwisser om de badkamervloer weer droog te maken?

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Houten badkamerrek Norway met 2 deuren
    Houten badkamerrek Norway met 2 deuren
    € 179,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

De meest onmisbare doucheaccessoires

Je doucheruimte kun je helemaal naar je eigen smaak en voorkeur inrichten. Maar een aantal douche accessoires zijn onmisbaar omdat deze voor een hoop gemak en comfort zorgen tijdens het gebruik van de douche.

Opbergrekjes of badkamertrolley

Een opbergrekje en badkamertrolley is er speciaal voor om badkamer spulletjes in op te ruimen, zoals een stukje zeep, je tandenborstel, doucheshampoo, handdoeken enz.

Douchewanden
Door het plaatsen van een douchewand voorkom je water gespetter in de badkamer! Douchewanden worden in de moderne badkamer heel veel gebruikt. Veelal word er een inloopdouche of douchecabine geplaatst.

Wisser voor douchecabine of douchevloer

Een badkameraccessoire die zeker niet mag ontbreken is raamwisser of douchewisser. De wisser maakt de glazen douchedeur en het glas van de douchecabine streeploos droog. Hiermee voorkom je overmatige kalkafzetting en vlekken en strepen!

Douchezitje of badkamerkruk

Een douchezitje is eenvoudig tegen de wand te vestigen. Een badkamerkruk kan je veelal op elke willekeurige plek in de badkamer neer zetten. Heel erg handig om even op te gaan zitten tijden het douchen of aankleden.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl