Wandcloset Villeroy en Boch Architectura zonder spoelrand

€ 385,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Wandcloset Villeroy en Boch Architectura zonder spoelrand

Wandcloset Villeroy en Boch Architectura zonder spoelrand
. Hangende wc voor in het toilet diepspoel. Afmeting wandcloset Villeroy en Boch Architectura zonder spoelrand 37x56cm. Met Ceramic plus.

Villeroy & Boch Architectura closet, keramiek, wit, (dxhxb) 530x330x370mm, type wand, plaats uitlaat PK (pijp kort), spoelvorm diep, zonder spoelrand, vuilafstotend, kwaliteitsklasse ceramicplus, glansgraad glanzend, spoelwaterhoeveelheid 4.5L, waterbesparend, hartmaat bevestiging wandcloset 180mm.

Wandcloset Villeroy en Boch Architectura zonder spoelrand

Wandcloset Villeroy en Boch Architectura zonder spoelrand is een wandhangend toilet om de vloer gemakkelijk schoon te kunnen maken. Het wandcloset Villeroy en Boch Architectura zonder spoelrand, is een hygiënische oplossing met minimale geurontwikkeling, het is een zo genaamd diepspoeltoilet.

Wandcloset Villeroy en Boch Architectura zonder spoelrand is de toiletgeneratie zonder spoelrand - optimale hygiëne en perfect design. Dit wandcloset Villeroy en Boch Architectura zonder spoelrandCeramicPlus voor snelle en hygiënische reiniging

Het is aangetoond dat AntiBac de groei van bacteriën met meer dan 99,9% reduceert.

DirectFlush van Villeroy en Boch is de nieuwste generatie spoel WC's zonder spoelrand.

Omdat het wandcloset Villeroy en Boch Architectura zonder spoelrand wordt gemaakt is deze eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Er blijven geen vuilresten achter onder de spoelrand dankzij het spoelrandloze rand van het toilet.

De plaatsen waar bij het bij gewone wc's moeilijk is om schoon te maken met borstels en schoonmaakmiddelen is nu verleden tijd. De volledige binnenkant van het Wandcloset Villeroy en Boch Architectura zonder spoelrand wordt zonder spatten schoongespoeld, dankzij de open spoelrand.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Merk Villeroy & Boch
Inbouwdiepte 565mm
Model 712
Spoelvorm Toilet Diepspoeling
Serie V&B Architectura

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl