Toiletstandaard Decor Walther Straight 6

€ 699,00
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Toiletstandaard Decor Walther Straight 6

Uitvoering: Chroom

Deze toiletstandaard Decor Walther Straight 6 is gemaakt van massief messing verchroomd materiaal. De wc-rolhouder is geschikt voor 2 wc rollen
Merk: Decor Walther
 

De staande wc-rolhouder heeft een zware rechthoekige voet en is van zware kwaliteit. De closetborstel zit netjes opgeborgen in een chroom koker met binnen koker. Deze binnen koker is uitneembaar en daardoor makkelijk reinigbaar.

Afmeting: H 80.5 x B 15 x D 38 cm
Afmeting voet: H 4 x B 15 x D 25 cm 
 

Wc papier wordt in de meeste nederlandse huishoudens gebruikt. Iedereen kent het probleem wel dat de laatste rol van de toiletrolhouder net even op is. De voorganger heeft verzuimt om de wc rol weer aan te vullen in de closetrolhouder. Met deze toiletrolhouder voor wc papier is dit probleem verleden tijd.  

Deze wc papier houder heeft een moderne design uitstraling.

Toiletstandaard Decor Walther Straight 6
Staande wc rolhouder met zware voet.

De toiletstandaard Decor Walther Straight 6 heeft een closetborstel in verchroomde houder met uitneembare binnen koker.

Een Toiletstandaard Decor Walther Straight 6 is een badkamer of toilet accessoire waarmee je een rol toiletpapier of wc papier kan ophangen op een handige plek liefst vlak in de buurt van een toiletpot

Aangezien de meeste mensen rechtshandig zijn is de rechterkant van de closetpot het meest handige plekje om een closetrolhouder op te hangen. 

Als je het hebt over een wand hangende closetrolhouder wordt meestal de verhouding 85-60 cm aangehouden voor de plaatsing en montage van een wc rolhouder. D.w.z. 85 cm vanaf de vloer en 60 cm uit de achterwand monteren. 

Voor de meeste mensen is dit de ideale hoogte om een closetrolhouder te monteren. 

De vrijstaande toiletstandaard Decor Walther Straight 6 daarentegen kan je op elke gewenste plek in je badkamer of toilet plaatsen en is ook makkelijk verplaatsbaar.

Een toiletrolhouder( ook wel wc papier houder of rolhouder genoemd) is in zijn eenvoudigste vorm eigenlijks niks meer dan een staaf waar de toiletrol of wc rol op geplaatst wordt.

Soms kan de toiletrolhouder ook een klepje bevatten. Deze fungeert als het ware als een rem bij het afrollen van het closetpapier en waartegen het wc-papier gemakkelijker afgescheurd kan worden. 

Je kan op twee manieren een rol toiletpapier ophangen. Het afscheur velletje naar voren of naar achteren tegen de muur aan.

De manier waarop de closetrol aan de toiletrolhouder hangt is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Sommige mensen vinden het handiger dat het velletje naar voren hangt omdat het velletje dan goed zichtbaar is en eenvoudiger afrolt.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Merk Decor Walther
Kleur Chroom
Materiaal Verchroomd messing

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl