Toiletrolhouder Decor Walther rotan voor Reserve wc rol

€ 107,51
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Reserve wc-rol houder rotan rond in 2 kleuren van Decor Walther

Deze Reserve toiletrolhouder is gemaakt van rotan. De reserve wc-rolhouder is geschikt voor 4 wc rollen

M
erk: Decor Walther
Materiaal: rotan
Kleuren: licht en donker rotan
Afmeting: H 44.5 x Ø 16 cm

Wc papier wordt in de meeste nederlandse huishoudens in het toilet gebruikt. Iedereen kent het probleem wel; de laatste wc rol van de toiletrolhouder is op. De voorganger heeft verzuimt om de wc rol weer aan te vullen in de closetrolhouder. Met deze reserverolhouder voor wc papier is dit probleem verleden tijd. In deze reserverolhouder kun je maar liefst 4 wc rollen kwijt.

Daarnaast heeft deze wc papier houder ook een hele natuurlijke uitstraling omdat het materiaal waarvan het gemaakt is Rotan is.

Toiletrolhouder Decor Walther rotan
Voor Reserve wc rol

Deze reserverolhouder is van het merk Decor Walther. De toiletrolhouder Decor Walther rotan is leverbaar in 2 kleuren. Licht Rotan en donker Rotan

Wat is Rotan?  

Rotan is een natuurlijk houtachtig materiaal dat geoogst wordt van de rotanpalm. De Rotan palmboom groeit in de subtropen en komt daar voor als een erg lange liaan. Van deze liaanstengels worden bijvoorbeeld Rotan reserverolhouders voor toiletpapier gemaakt.

De toiletrolhouder Decor Walther rotan is door de jaren heen altijd populair geweest voor in de badkamer en toilet. Deze reserverolhouders hebben een erg natuurlijke uitstraling en het materiaal ( Rotan) is zeer milieu vriendelijk. Zelfs de geur van het materiaal waarvan deze rolhouders zijn gemaakt ruikt naar de "natuur".

De volle kern van de Rotan stengels wordt versneden in verschillende diktes en breedte maten. Men noemt dit materiaal dan ook wel pitriet.
Van dit pitriet worden door middel van verschillende vlechttechnieken o.a. wasmanden, reserverolhouders, stoelen, korfen enz. gemaakt.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Merk Decor Walther
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Rotan

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl