Riho Claudia Thermae ligbad met whirlpool 190x120cm

€ 8.317,45
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Riho Claudia Thermae ligbad met whirlpool 190x120cm

Dit luxe whirlpoolbad bied heel veel bad plezier. Het is niet alleen de grote maatvoering van 190 x 120 cm die dit whirlpoolbad zo bijzonder maken. De vele waterjets en luchtjets in dit thermea bad maken het in bad gaan tot een ware wellness beleving.

De bijzondere 2 stuks staande hoofdkussens aan één stuk zorgen voor een bijzonder tweepersoons bad. Hierdoor kun je aan twee zijden in het bad liggen. Deze hoofkussens zijn gemakkelijk af te nemen van dit whirlpool bad om te reinigen.

Riho Claudia Thermae ligbad met whirlpool 190x120cm

Dit Riho Claudia Thermae ligbad gebruiken geeft u een pure wellness-ervaring. Het Riho Claudia Thermae ligbad is uitermate goed geschikt om als twee persoonsbad te gebruiken. Twee volwassen mensen kunnen ruim naast elkaar in het bad liggen om gebruik te maken van het whirlpoolsysteem en massagesysteem. Het Riho Claudia Thermae whirlpool bad is uitgerust met 16 aerojets in de bodem, 4 grote hydrojets en 12 mini Eyeball jets voor de rugsectie.

Het nieuwe touchscreen bedieningspaneel kent uitgebreide functionaliteiten en is heel gemakkelijk te bedienen. Zo beschikt het Riho Claudia Thermae ligbad met touch bediening over een heatersysteem. Dit is een element op het leidingsysteem dat het badwater, bij gebruik van de hydrojets, automatisch verwarmt en op temperatuur houdt. Het is dan niet meer nodig om telkens warm water aan het bad toe te voegen. Het Riho Claudia Thermae whirlpool bad verandert uw badkamer in een privé wellness ruimte.

2 stuks Hydro motor/pomp voor de aandrijving van de waterjets
1 stuks aero motor voor de aandrijving van de luchtjets
4 stuks maxi hydrojets
12 stuks minijets eyebal
16 stuks aerojets
2 stuks verlichting met kleurentherape
2 stuks hoofdeun
1 kunstof handgreep
1 stuks planchet
1 stuks cleanpoolfunctie (automatisch reinigingssysteem van de hydrojets)
1 stuks LCD bedienigsscherm met heatercombinatie. Hierdoor wordt het badwater verwarmd en blijft het op temperatuur

Een whirlpool bad wordt ook wel een bubbelbad genoemd. Andere namen die voor een whirlpool worden gebruikt zijn bellenbad, hottub en Jacuzzi. Jacuzzi is eigenlijks een Amerikaans merk die whirlpool baden maakt. Hiermee wordt veelal wel een whirlpool aangeduid. 

Een whirlpool bad is een bad met warm water van zo rond de 38 graden. In dit water wordt lucht geblazen waardoor er luchtbellen ontstaan ( vandaar de naam bubbelbad) Ook kun je kiezen voor een systeem waarbij er een waterstraal in het warme badwater wordt gepomp waardoor het warme badwater in beweging komt ( Engels = Whirl + bad = Pool). 

Door de combinatie van lucht en water in het badwater te blazen ontstaat er een heerlijk ontspannend effect. Verschillende mogelijkheden zijn mogelijk in een Whirlpool. Je hebt whirlpools waarbij het rondgepompte water eerst wordt verwarmd alvorens het in het whirlpool bad terecht komt. Onderwaterverlichting en muziek behoren ook tot de mogelijkheden.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Afmeting LxB 190x120cm
Kleur Wit
Materiaal Acryl
Merk Riho
Serie Riho Thermeapool
Model 705

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl