Geberit Smyle Square fontein 45x36cm

€ 105,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Geberit Smyle Square fontein met 45x36cm met kraangat met overloop wit

Dit Geberit Smyle Square fontein met 45x36cm is geschikt voor montage met plugbouten. Deze fonteinbak heeft 1 kraangat in het midden. Het fonteinbakje heeft een overloopgat. De afmeting is 450 (B) x 360 (D) x 110 (H) mm.

Het Geberit Smyle Square fontein 45x36cm is een zeer compact wastafeltje voor met name in de kleine toiletruimtes. Het Geberit Smyle Square fontein 45x36cm is fraai vorm gegeven en is een aanwinst voor de inrichting van uw badkamer en toilet. Eenvoudige functionele vormgeving. De Geberit Smyle Square heeft alles wat als basis in de badkamer of toilet aanwezig moet zijn. Heldere vormen met sierlijke lijnen en geen overbodige details.

Door de compacte en doordachte vormgeving van het keramiek maak de Geberit Smyle Square fontein 45x36cm optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de badkamer of het toilet. 

Geberit Smyle Square fontein 45x36cm

De Geberit Smyle Square fontein 45x36cm vormt de basis voor de inrichting van uw toilet. Heldere vormen zonder overbodige details. Kortom een sanitair serie die bijzonder functioneel is zonder poespas.  

Uw badkamer op uw eigen manier inrichten. Mooie materialen, sobere uitstraling maar wel een heel uitgebreide keus. Vriendelijk vormgegeven sanitair zonder overbodige details. Door de veelvoud aan maatvarianten in de Geberit Smyle Square fontein 45x36cm sanitair serie slaagt u vrijwel altijd, hoe groot uw badkamer ook is. Sanitair van hoge kwaliteit van eigen bodem. Dat is de Geberit Smyle Square fontein met 45x36cm.


Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Merk Geberit
Afmeting LxB 45x37cm

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl