Geberit Aquaclean Mera Classic Douche wc

€ 3.989,00
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Geberit Aquaclean Mera Classic Douche wc wit

Producteigenschappen:

Whirlspray

De Geberit WhirlSpray straal is niet een enkele straal, maar het zijn twee stralen! Doordat beide stralen pulseren, ontstaan er duizenden luchtbellen in het water welke zorgen voor een optimale reiniging. 

Aparte Ladydouche
De Ladydouche biedt een bijzonder zachte douchestraal en is daarom perfect voor het reinigen van de vrouwelijke zone.

Oscillerende douche
Door zachtjes heen en weer te bewegen, geeft de douchestraal een uitzonderlijk gevoel van reinheid en de vloeiende beweging van de douchearm zorgt voor een zeer grondige reiniging. De douchestraalsterkte en de douchearm positie kunnen individueel worden ingesteld op basis van persoonlijke behoeften.

Geurzuivering
De geurzuivering laat onaangename geuren verdwijnen. De functie wordt automatisch ingeschakeld zodra je op de douchewc gaat zitten. De lucht wordt onder de spoelrand van de keramiek afgezogen, door een in de installatie geïntegreerde filter gereinigd en vervolgens fris en geurloos weer terug in de ruimte teruggevoerd. 

Warme luchtföhn
Dankzij een geïntegreerde warme luchtföhn wordt je onderlichaam gedroogd met een aangename luchtstroom.

Randloos wc-keramiek met TurboFlush spoeltechnologie
Door de randloze wc-pot en de unieke TurboFlush spoeltechnologie is het mogelijk is om het toilet zeer grondig en geruisloos door te spoelen.

Bediening
De afstandsbediening is voorzien van een net display en ligt prettig in de hand. Gegevens kun je met één hand invoeren, waaronder persoonlijke watertemperatuur, douchestraalsterkte en positie van de douche-arm. Voorkeursinstellingen kunnen eenvoudig gecontroleerd en gewijzigd worden via het menu op de afstandsbediening.

Specificaties:
- Geberit AquaClean Mera Classic douchewc
- Afstandsbediening met wandhouder
- Wateraansluitset voor Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm en Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm, inbouwhoogte 112 cm
- Koppelingsbus voor netaansluiting
- Spatbescherming
- Ontkalkingsmiddel 125 ml
- Reinigingsset
- Aansluitset voor wc, ø 90 mm

Geberit Aquaclean Mera Classic Douche wc wit

Met de Geberit Aquaclean Mera Classic Douche wc ervaar je een reiniging met water. Zo geniet je de hele dag van een gevoel van frisheid en reinheid.

De Geberit AquaClean Mera Classic douchewc reinigt het onderlichaam met water na het gebruik van het toilet. Daarnaast is de douchewc voorzien van vele extra functies voor optimaal comfort en hygiëne.

De warmwaterdouche heeft een unieke dubbele waterstraal, aangevuld met lucht die zorgt voor een ultieme reiniging. Vieze geurtjes zijn verleden tijd door de geurzuivering die automatisch onaangename geuren verwijderd zodra je op de wc gaat zitten.


De Geberit Aquaclean Mera Classic Douche wc is gemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij alle aansluitingen voor elektriciteit- en watervoorziening en bevestiging verborgen zitten in de elegante behuizing.

De douchefunctie wordt eenvoudig gestart met de knoppen op het zijpaneel of middels de bijbehorende afstandsbediening.Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Kleur Wit
Merk Geberit
Softclose sluitend Ja

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl