Grohe douchesysteem en Grohe Regendouche

Grohe regendoucheset

Een Grohe douchesysteem zorgt voor optimaal douchecomfort in de badkamer. Grohe bied verschillende regendouchesets met uiteenlopende douchestralen. Er is altijd  wel een geschikt douchesysteem met de juiste douchestralen die bij u past. Top merken zoals Hansgrohe en Grohe met hun douchesystemen vind u in onze webshop.

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Grohe Rainshower 400 Douchesysteem
    Grohe Douchesysteem Rainshower 400 27174001
    € 1.490,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Grohe Douchesystemen of Regendoucheset

Voor de ultime douche-ervaring. 
Keer op keer heerlijk douchen met een GROHE douchesysteem. De douchesystemen van Grohe zijn voorzien van GROHE DreamSpray, dit systeem zorgt er voor dat het douchewater gelijkmatig over alle sproeigaatjes in de douchekop wordt verdeeld.

De Grohe douchesystemen zijn voorzien van een douchethermostaat en beschikken bovendien ook over de GROHE TurboStat® technologie, dat dient voor veiligheid en comfort. Door de EcoButton op de Grohe thermostatische douchesystemen kun je tot wel 50% water besparen met een douchebeurt.

Water besparen met de GROHE EcoJoy™

De Grohe regendouchesets zijn voorzien van waterbesparende handdouches en hoofddouches. Er wordt slechts 9,4 liter water per minuut verbruikt.
 

Je oude douchekop vervangen voor een GROHE douchesysteem 

Welke douche voorkeur je ook hebt, of welk budget maar beschikbaar is, Bad-winkel.nl heeft een goedkoop douchesysteem dat bij jou past. We hebben een ruime keuze aan goedkope douchesystemen van goede kwaliteit dat in alle soorten badkamers past. Verschillende douchesysteem modellen met een douche thermostaatkraan. Grohe Rainshower systemen hebben hoofddouches van diverse groottes. De Grohe douchearm kun je 180 graden draaien voor extra douchecomfort.

Het complete douchen 

Meer doucheplezier met een GROHE douchesysteem. De Grohe douchesystemen beschikken over drie belangrijke onderdelen die zorgen voor een heerlijke douche: Hoofddouche + Handddouche +Thermostatische douchemengkraan met omstelling. Dit is de functie die zorgt voor wisseling tussen hoofddouche en handdouche.

Grohe douchesystemen zijn erg geschikt voor:

Het bieden van een luxe douche-ervaring met een handdouche en hoofddouche En het verbeteren van je huidige douche zonder je hele badkamer te hoeven renoveren.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl