Grohe Douchesysteem Rainshower 27174001

€ 799,00
Levertijd:
10 tot 14 werkdagen

Grohe Rainshower 400 Douchesysteem 27174001

Bestaande uit:

Horizontaal draaibare 450 mm douchearm.
Thermostaatkraan met Aquadimmerfunctie.
Functie voor wisseling tussen hoofd- en handdouche.
Rainshower Cosmopolitan 400 hoofddouche (28 778 000).
Sena handdouche (28 034 000).
GROHE DreamSpray® voor een optimaal straalbeeld.
GROHE StarLight® verchroomd.
GROHE CoolTouch®.
GROHE TurboStat® thermostaat cartouche.
SpeedClean anti-kalk systeem.
Inner WaterGuide voor een langere levensduur.

Grohe Rainshower 400 Douchesysteem 27174001 

Geniet van de Grohe Rainshower 400 Douchesysteem met zijn brede, zachte regenstraal uit de XXL hoofddouche. Dankzij de gelijkmatige verdeling van het water over alle sproeigaatjes heb je een heerlijke douchestraal. De hoofddouche van deze Grohe Rainshower 400 Douchesysteem is bevestigd aan een draaibare douchearm met kogelgewricht, zodat de douche in de voor ideale positie te brengen is.

Het Grohe Rainshower 400 Douchesysteem beschikt ook over een slanke handdouche met een harde straal die op de gewenste hoogte te plaatsen is op de glijstang. De GROHE TurboStat® technologie levert direct de gewenste watertemperatuur en houdt die de gehele douche constant. De GROHE CoolTouch® thermostaatkraan wordt van de buitenkant nooit te heet om vast te pakken.

Het Grohe Rainshower 400 Douchesysteem is voorzien van GROHE EcoJoy®. Deze techniek maakt een besparing van 50% op het waterverbruik mogelijk zonder dat iemand het merkt in het gebruik. Maar het milieu en de portemonnee varen er wel bij. Met een schitterende chromen afwerking en de siliconen anti-kalk sproeigaatjes is schoonmaken heel eenvoudig.

Alle gebruiksgemakken van de Grohe Rainshower 400 Douchesysteemop een rij:

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu dat is de Grohe Rainshower 400 Douchesysteem.

GROHE StarLight®: altijd een glanzende kraan door onze speciale chromen coating
Toen we onze chromen beschermlaag GROHE StarLight® ontwikkelden wilden we een beschermlaag met een onwaarschijnlijk hoge krasbestendigheid creëren. En dat is gelukt. Niet alleen is de chroomlaag nu tot wel 10x zo krasvast als een gewone chroomlaag, hij is ook super gemakkelijk schoon te maken. Alleen even afvegen met een droge zachte doek. Dat is alles voor een prachtige glans. Zelfs na jaren van gebruik blijft de Grohe Rainshower 400 Douchesysteem mooi.

GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek van de Grohe Rainshower 400 Douchesysteem zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche men ook kiest.

GROHE CoolTouch®: veiligheid boven alles
Met GROHE CoolTouch® wordt het hete water in de kraan omspoeld door het koude water. De kraan wordt zo nooit warmer dan de temperatuur die is ingesteld en wordt voorkomen dat iemand zich aan de kraan brandt. En dat is wel zo veilig, zeker voor kinderen.

SpeedClean houdt je douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop van de Grohe Rainshower 400 Douchesysteem is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee kalkaanslag met een beweging van de vinger weg te vegen is.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is een lange levensduur van de Grohe Rainshower 400 Douchesysteem gegarandeerd.

AquaDimmer: eenvoudig wisselen tussen hand- en hoofdouche
Voor als men wilt switchen tussen de hoofddouche en de handdouche. Ook is het volume van de waterstraal aan te passen en schakelt de watertoevoer aan en uit. Alles met slechts één knop.

GROHE SafeStop: houdt de kraan op 38°C
Deze zekerheidsfunctie is praktisch én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en wordt voorkomen dat de temperatuur per ongeluk te hoog is. Heel veilig, ook voor kinderen. De instelling van deze functie is zelf aan te passen.Details
Levertijd 10 tot 14 werkdagen
Serie Grohe Rainshower douchesysteem
Aantal Straalsoorten Regendouche
Thermosstaatkraan Ja
Merk Grohe

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl