Badwand Novellini Young 2.0 1BSV 2 delig 120cm

€ 557,00
Levertijd:
3 tot 4 weken

Badwand Novellini Young 1BSV twee delige badwand 120cm

De hoogte van deze Novellini Young twee delige glazen badwand is 1500 mm. De glazen badwand bestaat uit 2 glasdelen van 58.5 cm en deze zijn in zijn geheel wegklapbaar tegen de muur. De Novellini Young 1BSV twee delige badwand is zowel links als rechts te monteren. De glasdikte van de badwand bedraagt 6 mm. Het glas van de badwand is bewerkt met Crystal clear; dat wil zeggen de het glas beschermd is tegen kalkvorming. De glazen badwand is leverbaar in 3 soorten glas:

Glassoort
       
Helder glas                     Satin Glas                    Aqua Glas

De profielen van de badwand zijn leverbaar in 4 kleuen.

Profielkleur
         
Glans chroom       Mat chroom           Wit                    Zwart

Voor het bestellen van deze badwand is het belangrijk om te kiezen aan welke muur de badwand wordt bevestigd.

Links draaiend         Rechts draaiend

De badwand van Novellini Young 2.0 kan zowel links als rechts op de wand worden gemonteerd. 

Badwand Novellini Young 1BSV 2 delige badwand 120 cm.

Deze glazen badwand Novellini Young 1BSV is ook leverbaar met mat zwarte profielen. De trend op dit moment zijn zwarte accenten aanbrengen in de badkamer. Zo heb je zwarte douchewanden, zwarte kranen en zwarte badkameraccessoires.

Waar wordt een badwand of een badscherm voor gebruikt.

Een badwand Novellini Young 1BSV plaats je op de rand van het bad met als doel douchewater wat tijdens het douchen van je lichaam spettert tegen te houden. Het badscherm zorgt ervoor dat douchewater niet de badkamer in kan spetteren zodat alles rondom het bad nat wordt.

Een badscherm of badwand moet niet alleen mooi zijn, functionaliteit en gebruiksgemak spelen ook een grote rol bij de aanschaf van een badwand.

Niet ieder bad is geschikt om goed in te kunnen staan tijdens het douchen. Een te smalle bodem in het bad met afgeronde hoeken kan al gauw tot valpartijen leiden. Beter is een bad met een verbrede vlakke bodem, waar man goed op kan staan tijdens het douchen.

Voor het plaatsen van een badwand Novellini Young 1BSV zijn een paar tips waar men op moet letten bij de aanschaf van een badscherm. De badrand moet vlak zijn, geen bolle uitsteeksels o.i.d. Let op dat de badwand lang genoeg is. Een te korte badwand houd het spetterende douchewater onvoldoende tegen. Een badwand die kan draaien is handig als je een kleine badkamer hebt. Je kan dan immers op het draaibare gedeelte van de badwand in en uit het bad stappen.

Details
Levertijd 3 tot 4 weken
Merk Novellini
Serie Novellini Young
Uitvoering Met muur Profiel

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl