Badwand Novellini Aurora 1 delig

€ 296,00
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Badwand Novellini Aurora 1
Badscherm 1 delig

Leverbaar in 4 afmetingen

De hoogte van de Novellini Aurora 1 delige badwand bedraagt 1500mm. De badwand bestaat uit 1 draaibaar glasdeel die volledig tegen de muur wegklapbaar is. Het badscherm wordt op de lange zijde van het bad gemonteerd. Als de badwand helemaal wordt opengeklapt krijg je een spatwand op de badrand die grotendeels het douchewater tegenhoud. Absolute waterdichtheid kan niet gegarandeerd worden met deze badwand.

De badwand heeft 3 afmetingen gebaseerd op 4 ligbad breedtes: 70-75-80-85 cm. De Novellini Aurora 4 delige badwand is zowel links als rechts op het bad te monteren. De glasdikte van de badwand bedraagt 6 mm. Het glas van de badwand is bewerkt met Crystal clear; dat wil zeggen de het glas beschermd is tegen kalkvorming.
De badwand is leverbaar in 3 verschillende profielkleuren en in 3 glassoorten.


Glassoort
Novellini helder glas    Novellini gesatineerd glas    Novellini Aqua glas
Helder glas                Satin Glas                 Aqua Glas

Profielkleur

Glans chroom    Mat chroom        Wit

Badwand is omkeerbaar dus links en rechts te monteren

Badwand Novellini Aurora 1 delig of badscherm

Waar wordt een badwand of een badscherm voor gebruikt.

Een badwand Novellini Aurora 1 delig plaats je op de rand van het bad met als doel douchewater wat tijdens het douchen van je lichaam spettert tegen te houden. De badwand Novellini Aurora 1 delig zorgt ervoor dat douchewater niet de badkamer in kan spetteren zodat alles rondom het bad nat wordt.

Een badscherm of badwand Novellini Aurora 1 delig moet niet alleen mooi zijn, functionaliteit en gebruiksgemak spelen ook een grote rol bij de aanschaf van een badwand.

Niet ieder bad is geschikt om goed in te kunnen staan tijdens het douchen. Een te smalle bodem in het bad met afgeronde hoeken kan al gauw tot valpartijen leiden. Beter is een bad met een verbrede vlakke bodem, waar men goed op kan staan tijdens het douchen.

Voor het plaatsen van een badwand Novellini Aurora 1 delig zijn een paar tips waar men op moet letten bij de aanschaf van een badscherm. De badrand moet vlak zijn, geen bolle uitsteeksels o.i.d. Let op dat de badwand lang genoeg is. Een te korte badwand houd het spetterende douchewater onvoldoende tegen. Een badwand die kan draaien is handig als je een kleine badkamer hebt. Je kan dan immers op het draaibare gedeelte van de badwand in en uit het bad stappen.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Merk Novellini
Serie Novellini Aurora
Uitvoering Met muur Profiel

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl