Decor Walther Handdoekladder

Decor Walther Handdoekladder

Decor Walther Handdoekladder

Een Decor Watlher handdoekladder en handdoekrek staat voor kwaliteit en design. Decor Walther heeft voor elke badkamer wel een passende handdoekladder om de handdoek te kunnen drogen. De aanschaf van een Decor Walther handdoekladder is door zijn uitstekende kwaliteit een aanschaf voor vele jaren. Decor Walther is een Duits design merk die badkamer ladders en handdoekladders van uitstekende kwalitiet maakt.

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Handdoekladder Decor Walther Chroom strak model vierkant
  Handdoekladder Decor Walther Chroom HTL 60
  € 1.420,00
 2. Handdoekladder Decor Walther chroom rond
  Handdoekladder Decor Walther chroom rond HTL 50
  € 675,00
 3. Handdoekladder Stone Decor Walther
  Handdoekladder Stone Decor Walther STONE HTL
  € 793,00

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Handdoekladder

Decor Walther maakt handdoekladders van hout en van verchroomd metaal. De houten handdoekladder is verkrijgbaar in 2 hout soorten, namelijk in Beuken hout en Essen hout. Deze handdoekladders zijn gemakkelijk te plaatsen in elke badkamer en nemen maar weinig ruimte in.

De Decor Walther metalen handdoekladder is  tevens leverbaar in 2 uitvoeringen, namelijk in een strak design model en een klassiek model. De handdoekladders zijn gemaakt van messing verchroomd metaal. Dit bied als voordeel dat er nooit roestvorming op deze handdoekladders kan ontstaan.

Kortom Decor Walther handdoekladders zijn er in diverse uitvoeringen. Er past altijd wel een handdoekladder, die meteen dienst doet als droogrek, bij u in de badkamer. Handdoeken drogen in de badkamer wordt door deze handdoekladder wel heel erg eenvoudig.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl