0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 18 35

Antislipmatten

Antislipmat voor douche en ligbad 

Veiligheid in de douche en badkamer, daar sta je zomaar niet bij stil. Door valpartijen kun je, je lelijk bezeren wanneer je in je bad of douchebak uitglijdt. Om slippartijen te voorkomen kun je hiervoor een antislipmat voor in de badkamer gebruiken. Deze antislipmatten zijn erg gemakkelijk om neer te leggen in de badkuip of douchehoek en erg efficient! Zelfs op de tegelvloer kan je deze antislipmat zonder problemen neerleggen zonder dat deze wegglijd. Antislipmatten zijn niet alleen heel functioneel. Door de vele afmetingen, kleuren en designs staan de antislipmatjes zeer decoratief in de badkamer.

Veilig douchen en in bad gaan!

Over Antislipmatten

Antislipmat voor ligbad en douchebak

Geen Antislip mat in het ligbad? Dan zit een ongelukje met uitglijden in het ligbad in een klein hoekje. Daarom verdient veiligheid voor gebruik van het ligbad en douchebak zeker uw aandacht. Immers uitglijden in het bad komt, door de combinatie van water en zeep, als we niet opletten snel voor. Een antislipmat kan hier uitkomst bieden. Met een antislip badmat  blijft het ligbad in de eerste plaats een ruimte om heerlijk in te relaxen. Voorkom uitglijden in uw ligbad of douchebak en leg een antislipmat neer op de badkamervloer. Onze antislipmatten zijn ook zeer geschikt voor op een tegelvloer. 

Anti slipmatten kopen bij Bad-winkel.nl  

Wil je niet uitglijden terwijl je onder de douche staat? Kies dan voor een Antislipmat. Water en zeep zijn een combinatie dat de badkamervloer of ligbad erg glibberig kunnen maken. Om valpartijen te voorkomen kun je op de douchevloer een antilipmat leggen waarop je kan gaan staan en zodoende een stroeve vloer creeert. Voor het ligbad zijn langwerpige antislipmatten te verkrijgen die er voor zorgen dat je tijdens het instappen en uitstappen niet wegglijd.


Antislipmatjes voor de badkamer zijn in vele vormen en kleur verkrijgbaar in onze webwinkel. 

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl