Zwarte handdoekstandaard met twee armen

€ 99,00
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Handdoekstandaard zwart met twee armen

Deze zwarte handdoekstandaard is een staande handdoekhouder en kan gebruikt worden voor het ophangen van handdoeken in de badkamer. Je kunt er natuurlijk ook je kleding aan ophangen. Deze zwarte handdoekstandaard heeft twee paralelle stangen.

De zwarte handdoekstandaard heeft een elegant en eenvoudig ontwerp met een industriële uitstraling, De zwarte handdoekstandaard is gemaakt van hoogwaardig, mat-zwart gelakt staal. Afmetingen (B x H x D): 43,5 x 78,5 x 20 cm

Zwarte handdoekstandaard met twee armen

Deze badkamerserie bestaat uit zwarte badkameraccessoires, en geeft uw badkamer het perfecte Loft gevoel. Deze zwarte handdoekstandaard kenmerkt zich door zijn industrieel design.

De basis van deze zwarte handdoekstandaard is gemaakt van hoogwaardig staal met matte, zwarte coating. Dankzij zijn geringe afmetingen past deze stijlvolle zwarte handdoekstandaard vrijwel in elke badkamer. Op de twee parallelle, Step-vormige ophangstangen kun je ruimschoots twee handdoeken uithangen.

Door de verzwaarde voet kan deze zwarte handdoekstandaard op een veilige en stabile manier in de badkamer worden geplaatst.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl