Riho Scandic NXT 107 Badwand 80x150cm

€ 499,00
Levertijd:
10 tot 14 werkdagen

Riho Scandic NXT 107 Badwand 80x150cm
Badscherm van glas en is draaibaar

De Riho Scandic NXT 107 Badwand 80x150cm is een glazen badwand met 1 draaibaar deel. Dit badscherm wordt met een scharnierprofiel op de wand gemonteerd en dicht aan de onderkant af met een rubber op de badrand.

Het badscherm is niet waterdicht. Het is bedoeld als spatscherm op de badrand. Dat betekent dat een groot gedeelte van het douchewater wordt tegengehouden en terugstroomt in de badkuip. Enige waterdruppels op de badkamervloer tijdens het douchen in bad is niet te voorkomen.

De Riho Scandic NXT 107 Badwand 80x150cm kan naar buiten weggedraaid worden. Het badscherm heeft een glasplaat van 8mm. Tevens is deze badwand voorzien van een antikalkcoating op het glas. Deze antikalkcoating zorgt er voor dat kalk- en zeepresten moeilijk hechten op de glazen badwand. Riho is een Nederlandse fabrikant van badwanden en geeft 5 jaar fabrieksgarantie op dit produkt. Het badscherm is 1500mm hoog en is 80 cm breed.

Riho Scandic NXT 107 Badwand 80x150cm
Badscherm voor op het bad

U kent dat vast wel. Douchen in het bad. Voor de meeste mensen is dit elke dag weer een uitdaging. Zal ik niet uitglijden in het bad. Moet ik een antislipmatje in het bad leggen? Hoe houd ik het douchewater binnen de badkuip zodat niet na elke douchebeurt de badkamervloer nat wordt.

Er is een oplossing voor douchen in het bad zonder geklieder met het water. Badschermen en badwanden van de merken Novellini en Riho hebben hiervoor een oplossing bedacht namelijk een Riho Scandic NXT 107 Badwand 80x150cm of badscherm voor op het bad.

Er zijn vele modellen badwanden en badschermen. Zo is er al een kort draaibaar badwandje van 70 cm. De meeste badwanden zijn 150 cm hoog. Als je dan in het bad staat te douchen sta je ca 40 cm dieper zodat de bovenkant van de badwand op ca 190 cm komt te zitten. Hierdoor kan er geen water over de badwand spetteren.

Wat is een badwand of een badscherm?

Een Riho Scandic NXT 107 Badwand 80x150cm is een glazen spatwand voor op je badrand. Het zorgt ervoor dat als je in de badkuip zit of staat te douchen dat de badkamervloer niet nat wordt door al het gespetter van het douchewater. Badwanden en badschermen kunnen op de rand van het bad worden gemonteerd.

Badwanden voorkomen een natte badkamervloer. Dat is bij het uitstappen van het bad wel net zo veilig. Bovendien hoef je de badkamervloer ook niet steeds weer droog en schoon te maken.

De meeste badwanden zijn gemaakt van glas. Dit bied een hoop schoonmaakgemak omdat kalk en zeepresten zich nu eenmaal minder snel aan glas hechten. Helemaal als je voor een glazen badwand Riho Scandic NXT 107 Badwand 80x150cm kiest met een antikalk coating op het glas.

Badwanden van glas hebben een stijlvolle en ruimtelijke uitstraling. Omdat de Riho Scandic NXT 107 Badwand 80x150cm van glas is gemaakt sluit het de ruimte niet af. Je kan er door heen blijven kijken wat een ruimtelijk effect geeft.

Badwanden in verschillende uitvoeringen

Wij hebben een breed assortiment aan badwanden Er zijn ééndelige badwanden en tweedelige badwanden. Tweedelige badwanden zijn over het algemeen wat breder en hebben vaak een gedeelte dat draaibaar is. Heb je een wat kleiner bad dan volstaat meestal een ééndelige badwand. Bij een groter ligbad zou je voor een tweedelige badwand kunnen kiezen. Deze schermen ook een groter gedeelte af zodat water gespetter buiten het bad tot een minimum beperkt blijft.

Helder glas, grijs glas of glas met decoratie? Allemaal mogelijk, maar kies vooral een glassoort dat past bij de stijl van je eigen badkamer.

Details
Levertijd 10 tot 14 werkdagen
Merk Riho
Serie Riho Scandic
Uitvoering Zonder muur Profiel

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl