Grohe 1000 Performance badthermostaat 34830000

€ 325,00
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Grohe 1000 Performance badthermostaat 34830000

  • 100% GROHE COOLTOUCH Dankzij een innovatief koelkanaal wordt de buitenkant van de kraan nooit warmer dan de ingestelde watertemperatuur

  • GROHE TURBOSTAT Altijd de gewenste watertemperatuur, snel en precies

  • ProGrip Slimme ergonomische grepen met kartelstructuur combineren ergonomische grip met een prachtige vorm

  • 38 °C SafeStop knop

  • Optionele 43 °C temperatuurbegrenzer

  • GROHE EcoButton voor waterbesparing tot wel 50%

  • GROHE AquaDimmer Eco volume control met geïntegreerde omstelfunctie

Badthermostaat 150mm met koppeling chroom


Grohe 1000 Performance badthermostaat 34830000

De Grohe 1000 Performance badthermostaat 34830000 is de meest compacte badthermostaat van Grohe die kwaliteit, technologie en design biedt voor een aantrekkelijke prijs. Het slanke design is opgebouwd uit een aantal perfecte cilinders en is een uitstekende keuze voor badkamers met een moderne stijl.

De zuivere vormen worden tot leven gewekt door GROHE StarLight®, onze perfect verchroomde afwerking die bestand is tegen krassen en aanslag. De GROHE TurboStat® technologie zorgt voor een comfortabele douche door de watertemperatuur constant te houden, terwijl u met de Ecoknop eenvoudig water en energie bespaart!

Grohe 1000 Performance badthermostaat 34830000

Met een Grohe 1000 Performance badthermostaat 34830000 zorgt u ervoor de door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Ook wanneer een huisgenoot op een andere plek in huis water gebruikt.

Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct, waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. Mocht de toevoer van water in een extreme situatie plotseling weg vallen, dan wordt het hete water automatisch afgesloten, om verbranding te voorkomen.

Voordelen van een Grohe 1000 Performance badthermostaat 34830000:

Veilig: Omdat de temperatuur van het water constant blijft, loopt de gebruiker geen risico op verbranding door een plotselinge temperatuurschommeling.

Comfort: Een thermostaatkraan behoudt de ingestelde temperatuur en zorgt daarom voor optimaal doucheplezier. Wanneer de watertoevoer even wordt onderbroken, om bijvoorbeeld uw haar in de shampoo te zetten, dan is de temperatuur van het water weer exact hetzelfde als u de kraan weer aanzet.

Waterbesparing: Met het gebruik van een thermostaatkraan, wordt water en energie bespaard. Een thermostaatkraan is efficiënt in gebruik en zal zich in korte tijd terug verdienen.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Merk Grohe
Materiaal Verchroomd messing
Serie Grohe 1000

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl