Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL 26087000

€ 1.279,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL 26087000
XXL 230 mm douchesysteem

Iedereen heeft zijn eigen douche ervaring.
Douchegewoontes zijn persoonlijk en dat verschilt dus van persoon tot persoon. Het is dus belangrijk om vooraf goed te bedenken wat je wilt en waar jouw handdouche, doucheset of douchesysteem aan moet voldoen.

Deze Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL heeft de volgende kenmerken:

Een douchekop met diameter van 230 mm.
Moderne vormgeving van de handdouche.
Douchestralen: de zachte Rain Straal, de waterbesparende Smart Rain of de intensieve Massage Straal voor de juiste douchestraal.
DreamSpray technologie dat zorgt dat elk sproeigaatje benut wordt.
SpeedClean hierdoor veeg je met je vinger de kalk heel gemakkelijk weg.
Door de GROHE StarLight beschermlaag is de chroom laag makkelijk te onderhouden.

Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL 26087000

Na een lange dag is het fijn om de spanning af te spoelen. En daar is dit Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL de ideale oplossing voor. Laat gewoon het zachte regenbui effect van de Rain straal of krachtige standaard straal hun werk doen. Succes verzekerd!

De Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL heeft een thermostaat die zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur vrijwel direct bereikt is. De SafeStop functie zorgt ervoor dat de temperatuur vast staat op 38°C en nooit ongewild hoger of lager wordt.

Het switchen tussen hoofd- en handdouche bij dit Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL is gemakkelijk. Een druk op de knop van het AquaDimmer Eco systeem is voldoende.

Het Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL is voorzien van GROHE EcoJoy®. Deze techniek maakt een besparing van 50% op het waterverbruik mogelijk zonder dat het gemerkt wordt in het gebruik. Maar het milieu en de portemonnee varen er wel bij.

De chromen GROHE StarLight® beschermlaag op de Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL is makkelijk in het onderhoud. Afnemen met een zachte doek is voldoende.

De douchekop van de Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL is voorzien van een siliconen toepassing waardoor kalk geen kans krijgt. Een veeg met de vinger over de rubbertjes is voldoende om de douchekop schoon te houden.

Alle gebruiksgemakken van de Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL op een rij:

GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

GROHE SafeStop: houdt de kraan op 38°C
Deze zekerheidsfunctie is praktisch én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en wordt voorkomen dat de temperatuur per ongeluk te hoog wordt gezet. De Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL is heel veilig, ook voor kinderen. De instelling van deze functie kan zelf worden aangepast als bijvoorbeeld warmer of kouder water dan 38°C gewenst is. 

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal met dit Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL en toch goed voor portemonnee en milieu.

AquaDimmer Eco: de intelligente wisselfunctie tussen douche en bad
Het is makkelijk wisselen tussen de kraanfunctie voor douche of voor bad met de AquaDimmer Eco. De geïntegreerde waterbespaarfunctie maakt een besparing van tot wel 50% van het waterverbruik mogelijk. Zo wordt onze natuurlijk waterbronnen bespaart zonder comfortverlies.

GROHE EasyLogic®: zeer eenvoudige bediening
De temperatuur is gemakkelijk van de kraan af te lezen i.p.v. vanaf de greep. Zo kan snel en makkelijk de temperatuur ingesteld worden die men het fijnst vindt. De bediening is werkelijk kinderlijk eenvoudig.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl de kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche er ook gekozen wordt.

Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken het lichaam
Kies voor de Rain straal-stand en wordt verwend met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over de huid en geven het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten met dit Grohe Douchesysteem Euphoria Cube XXL.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Serie Grohe Cube
Aantal Straalsoorten Regendouche
Thermosstaatkraan Ja
Merk Grohe

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl