Geberit DuoFresh Toiletstickhouder zonder geurzuivering

€ 47,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Geberit DuoFresh Toiletstickhouder zonder geurzuivering 115.062.BZ.1

Geberit DuoFresh Toiletstickhouder Antraciet Zonder Geurzuivering is geschikt voor vrijwel alle Geberit Sigma 12cm inbouwreservoirs, ook wel UP 320-reservoirs genoemd. De Geberit DuoFresh Toiletstickhouder wordt geleverd met 8 DuoFresh toiletsticks.

Geberit DuoFresh Toiletstickhouder zonder geurzuivering 115.062.BZ.1

De Geberit DuoFresh Toiletstickhouder is gemakkelijk toegangkelijk via de bedieningsplaat. De toiletsticks kunnen gemakkelijk in deze houders geplaatst worden.

Iedereen houdt van een schoon toilet. Met de Geberit DuoFresh-toiletstickhouder geniet men thuis altijd van een fris toilet. Deze Geberit DuoFresh-toiletstickhouder is geschikt voor het gebruik van toiletsticks.

De toiletsticks kunnen gemakkelijk in deze Geberit DuoFresh Toiletstickhouder geplaatst worden. De toiletsticks zorgen er voor dat het toilet met helder blauw water spoelt. Dit is niet alleen aangenaam voor het oog, maar levert ook een schoon toilet op.

Deze Geberit DuoFresh Toiletstickhouder wordt geleverd inclusief 8 DuoFresh-toiletsticks. Dit is genoeg voor wel 960 spoelbeurten, waardoor er pas na 4 maanden nieuwe toiletsticks nodig zijn. Deze toiletstickhouder is geschikt voor vrijwel alle Geberit Sigma 12 cm-inbouwreservoirs.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Merk Geberit

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl