handdoekhouder

Handdoekhouders

Handdoeken aan een haakje of handdoekstang?

Een mooie en praktische handdoekhouder mag niet ontbreken in de badkamer. Je kan de handdoek ophangen aan een haakje of een beugel. Of hang je handdoek aan en handdoekladder of handdoekstandaard. Bad-winkel.nl heeft een groot assortiment handdoekhouders voor elk budget en smaak.

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Haceka Mezzo jashaak dubbel
    Haceka Mezzo jashaak dubbel
    € 25,30

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Handdoekenhouder

Een handdoekenhouder moet een plekje in de badkamer krijgen. De meeste handdoekhouders hebben plek voor één of meerdere handdoeken. Zo kun je bijvoorbeeld op een dubbele handdoekhouder tot wel twee grote handdoeken kwijt, maar natuurlijk ook kleine handdoeken. 

Handdoekhouders zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Heel veel handdoekhouders zijn gemaakt van roestvrijstaal of verchroomd messing. Echter er zijn ook zwarte handdoekhouders van metaal of kunstof. Een mooi voorbeeld van een zwarte handdoekhouder is de metalen handdoeken houder met afzetplateau voor wat toiletspulletjes. Een waar sieraad in de badkamer.

Een handdoekhouder die wat kleiner is, zoals een handdoekhaakje, zal weinig ruimte in beslag nemen en kun je makkelijker plaatsen in een kleinere badkamer naast bijvoorbeeld de wastafel.


blauwe banner

© 2019 Bad-winkel.nl