Decor Walther Badbrug

Decor Walther Badbrug

Badbrug noemt men ook wel een badrek

Is een handig hulpmiddel voor het ligbad om het sponsje, spiegeltje, flesje met gel, potje met lekker badgeur of zelfs een boek op te zetten.
Chromen badbruggen zijn meestal in de breedte verstelbaar. De badruggen zijn niet alleen in het chroom verkrijgbaar maar er zijn ook houten badbruggen. Leuk te combineren met andere chromen of houten accessoires, zoals houten badmatten of handdoekstandaarden.

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Badbrug Decor Walther chroom
  Badbrug Decor Walther chroom WA WAN1
  € 433,00
 2. Badbrug Decor Walther klassiek model
  Badbrug Decor Walther klassiek model DW 25
  € 239,00
 3. Badbrug Stone Decor Walther wit
  Badbrug Stone Decor Walther mat wit STONE WAN
  € 355,00

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Badbruggen en badplanken

Badbruggen zijn een leuke en speelse toevoeging voor je bad. Zie je het al voor je? Een heet bad met een boekje en een glas wijn er bij? Veelal zijn de metalen badbruggen vaak verstelbaar. Bij de houten varianten is dit natuurlijk niet mogelijk.

De Decor Walther metalen badbrug is leverbaar in 2 uitvoeringen; namelijk in een strak design model en een klassiek model. De badbruggen zijn gemaakt van messing verchroomd metaal. Dit bied als voordeel dat er nooit roestvorming op deze badbruggen kan ontstaan. Een Decor Walther badbrug staat voor kwaliteit en design. Decor Walther heeft voor elke badkuip wel een passende badbrug. De aanschaf van een Decor Walther badbrug is door zijn uitstekende kwaliteit een aanschaf voor vele jaren.

blauwe banner

© 2020 Bad-winkel.nl