0 item (0)
Winkelen per
Breedte
  1. 13 cm
  2. 14 cm
  3. 20.5 cm
  4. 200 mm
  5. 24 cm
Prijs
  • 45 309
Toepassing
  1. Badbrug
  2. Inloopdouche

Badbruggen

Wat is een badbrug?

Een plankje of chroom rekje wat je over het bad legt heet een badbrug. Op deze badbrug kun je van alles neerzetten wat je zoal nodig hebt als je in bad ligt. Dat kan een stukje zeep zijn, of een shampoo fles, en verdere toiletspullen voor gebruik in bad. Maar het kan natuurlijk ook prima dienen voor je glaasje wijn en kaarsje voor een romantisch sfeertje!

Maar niet alleen toiletspullen kun je op de badbrug zetten. Wat te denken van dat ene boek dat nog snel uitgelezen moet worden.  Of je tablet of mobiele telefoon voor muziek en info. De badbrug wordt dan als het ware als lessenaar gebruikt. Je hoeft dit dan niet meer met je natte handen vast te houden.

De badbrug als sfeer verhoging

Als je op een badbrug leuke badkameraccessoires zet, op het moment dat je het bad niet gebruikt, dan kan dit sfeer verhogend werken.

De houten badbrug  of badbrug van chroom

De keuze van de stijl badbrug is natuurlijk helemaal aan jou. Kies een badbrug die bij jouw stijl en sfeer badkamer past. Er zijn houten badbruggen in eiken, essen en beuken. Badbruggen van verchroomd messing hebben een wat modernere en strakkere uitstraling.

Over Badbruggen en boekensteunen

Heerlijk relaxed in je ligbad liggen of whirlpoolbad. Genieten van een boek of glaasje wijn. Maar waar laat je dat. Een Badbrug of ook wel een badrek genoemd is hier een handig hulpmiddel voor. Zo'n badplank kan ook handig zijn om een potje met een lekkere badgeur op te zetten.

Veel van deze badgeuren zijn te vinden op www.saunaspul.nl

Deze boeken steun is in de breedte verstelbaar. Er zijn boekensteunen en badbruggen in het chroom maar ook houten badbruggen behoren tot de mogelijkheid. De badbruggen zijn voor de meeste baden van 70-90 cm breed geschikt.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl