0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 26 406

Bedieningspanelen

Over bedieningspanelen


Het kleinste kamertje in huis, het toilet


Uw toilet omtoveren tot een trendy toiletruimte? Dat is geen probleem bij Badwinkel.nl.
Met een mooi wandcloset en keuze uit heel veel bedieningspanelen voor het inbouwreservoir maakt u er een opvallend toilet van.

Plaats daarbij een bijzonder fonteinbakje of wastafelkastje of speciale toiletaccessoires en u maakt er in een handomdraai een eigentijds ‘kleinste kamertje’ van.

Het meest in het oog springend.

De grootste blikvanger in het toilet is toch wel het bedieningpaneel voor het doorspoelen van het toilet. Bedieningspanelen zijn er in vele vormen en kleuren. Een bedieningspaneel van chroom of een bedieningspaneel van RVS?. U kiest het maar.

Op dit moment zijn de bedieningspanelen van Grohe en Geberit zeer gewild. Dit komt zondermeer door de moderne uitvoering van de bedieningspanelen. Mooi voorbeeld hiervan is de Geberit Sigma 20 bedieningspaneel.

Het witte bedieningspaneel kan in deze serie worden gecombineerd met gekleurde accenten. Dit zorgt voor een ware art-deco uitstraling. Een mooi sfeerverhogend bedieningspaneel uitgevoerd tot in het detail.


Bediengspanelen voor de finishing touch
.

Uw verbouwing van de toiletruimte is pas af als ook de kleinste details kloppen. Kies daarom voor bedieningspanelen van Geberit en Grohe.  Of door gebruik te maken van toilet accessoires die het toilet ruimtelijker laten lijken zoals een wc-borstelhouder een zeepdispenser die aan de muur zijn bevestigd.


Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl