0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 44 1850
Serie
 1. Grohe Power en Soul
 2. Grohe Rainshower Cosmopolitan
 3. Grohe Rainshower Icon
 4. Grohe Rainshower Regendouches
 5. Grohe Rainshower Rustic
 6. Grohe Sena
 7. Hans Grohe Croma
 8. Hans Grohe Puravida
 9. Hans Grohe Raindance
Aantal Straalsoorten
 1. 1 straalsoort
 2. 2 straalsoorten
 3. 4 straalsoorten
 4. Regendouche
Toepassing
 1. Douchearm
 2. Inloopdouche
 3. Overig
 4. Regendouche

Regendouches

Over regendouches


Hansgrohe regendouches en hoofddouches: doucheregen op zijn mooist

Hoofddouches en zijdouches

Hansgrohe regendouches en hoofddouches zijn voor douche ontspanning. Met de zachte, volle regenstralen krijgt het lichaam een heerlijke doucheregen of een verkwikkende massage. U kunt natuurlijk ook de shampoo grondig uitspoelen. Hansgrohe regendouches zijn er in verschillende vormen en maten. De verschillende straalsoorten zorgen voor optimaal doucheplezier.


Hansgrohe regendouches en hoofddouches maken het verschil:

 • Raindance Rainfall: Deze grote watervaldouche biedt drie straalsoorten: RainAir, Whirl, RainFlow en maakt van uw douche een ware spa. De vlakke Raindance Rainmaker, ook met drie straalsoorten, verschaft u een nog ruimtelijker gevoel. Ook deze luxueuze hoofddouche verlicht de douchezone.
 • De hoofddouches Raindance Rainfall 180 en de schouderbrede Raindance E 420 bieden twee straalsoorten en zijn de ideale componenten voor een douchesysteem. U kunt kiezen uit de doucheregen RainAir en de waterval-straal RainFlow. De hoofddouches van Raindance Select bieden met Rain (krachtig) en RainAir (ontspannend) doucheplezier met één druk op de knop.
 • Een straalsoort die echt als een natuurlijke regenbui aanvoelt, stroomt uit Raindance hoofddouches. De ronde uitvoeringen hebben een diameter tussen 180 en 350 mm; de rechthoekige modellen zijn tot 420 mm breed. Dit grootse doucheplezier noemen wij XXL Performance.
 • Duurzame functionaliteit: dankzij de uitgekiende Hansgrohe technologieën als AirPowerEcoSmart en QuickClean geniet u langer van uw Hansgrohe douche.

Hansgrohe zijdouches bieden extra comfort:

 • Verkwikkend: Bijvoorbeeld na het sporten of voor ontspanning tussendoor.
 • Veelzijdig: Modellen als Raindance, Bodyvette en PuraVida overtuigen met design en kwaliteit en zijn bovendien flexibel en draaibaar.

Vrouw onder Hansgrohe hoofddouche

Hoofd- en zijdouches van Hansgrohe

In rond of rechthoekig design, met 1, 2 of 3 straalsoorten: Hansgrohe hoofddouches zorgen voor doucheplezier XXL. Hier vindt u ook PuraVida hoofddouches, waterbesparende modellen zoals Croma en Crometta of de Raindance Rainfall hoofddouche met de nieuwe RainStream-straal. De Hansgrohe zijdouches zorgen voor doucheplezier rondom.Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl