0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 275 2150
Serie
 1. Hans Grohe Croma
 2. Hans Grohe Raindance
Aantal Straalsoorten
 1. 1 straalsoort
 2. 2 straalsoorten
 3. 3 straalsoorten
 4. Regendouche
Thermosstaatkraan
 1. Ja
Toepassing
 1. Douchekraan
 2. Douchepaneel
 3. Regendouche

Hansgrohe Showerpipe

De Hansgrohe showerpipe geeft je een heerlijke regendouche. Een Hansgrohe doucheset of showerpipe is zeer geschikt als u de badkamer gaat renoveren of als vervanging van uw huidige douchesysteem. De Hansgrohe douchesystemen zijn van uitstekende kwaliteit met een lange garantie van 5 jaar op de produkten.

De verschillende douchesystemen en douchestralen worden binnen Hansgrohe o.a. aangegeven als Raindance, Select & Rainmaker. Voor comfortabel en lekker douchen heeft Hansgrohe verschillende opbouw douchesets samengesteld die gemakkelijk en eenvoudig uw bestaande douchekraan met handdouche kan vervangen.

Zo zijn er
 douchesets die bestaan uit:
Glijstang + handdouche
Glijstang + handdouche + thermostaat
Glijstang + handdouche + thermostaat + hoofddouche.

In dat laatste geval spreken we van een showerpipe. 

Over Hansgrohe Showerpipe

Showerpipes en douchepanelen

Grote douchekop met meer doucheplezier en comfort?

Stelt u zich eens voor dat u een grote regendouche zonder verbouwing in uw badkamer kunt installeren? De Hansgrohe Showerpipes kunnen bijzonder eenvoudig in de badkamer geinstalleerd worden op bestaande wateraansluitingen. De Hansgrohe Showerpipe bestaat uit een hoofddouche en handdouche, deze wordt met een thermostaat kraan bedient. De Hansgrohe douchepanelen zorgen voor een simpele opknapbeurt van uw badkamer: Deze reeds voorgemonteerde douchesystemen en Showerpipe bieden heel veel doucheplezier en zijn erg eenvoudig te installeren.

Hansgrohe douchesystemen: 

Er zijn vele modellen douchesystemen en showerpipes. 
De Hansgrohe douchesystemen zijn geschikt voor een snelle vervanging van uw douchekraan in de badkamer. Showerpipes zijn eenvoudig te monteren. Het douchesysteem kan op de bestaande  wateraansluitingen aangesloten worden.Geen openbreken van tegelwerk of badkamermuur muur. De nieuwe Hansgrohe technologieën zoals AirPower, QuickClean en XXL Performance zijn toegepast. Hansgrohe Showerpipes en douchesystemen zijn de snelste weg naar grote regendouches

De Hansgrohe Showerpipes zijn uiterst comfortabele vervangingen van uw huidige douchekraan. De showerpipes zijn ware blikvangers in uw badkamer. Het complete douchesysteem zoals de Raindance Select of Croma Showerpipe bestaat uit een hoofddouche, handdouche en douchethermostaat.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl