0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 18 186
Serie
 1. Grohe Allure
 2. Grohe Cube
 3. Grohe Euphoria
 4. Grohe Power en Soul
 5. Grohe Relexa
 6. Grohe Sena
 7. Grohe Tempesta
 8. Hans Grohe Croma
 9. Hans Grohe Puravida
 10. Hans Grohe Raindance
Aantal Straalsoorten
 1. 1 straalsoort
 2. 2 straalsoorten
 3. 3 straalsoorten
 4. 4 straalsoorten
 5. 5 straalsoorten
 6. Regendouche

Handdouches

Heerlijk kunnen douchen. Wie wil dat nou niet. Douchen blijft een ontspannende activiteit. Bij Bad-winkel.nl vindt u de nieuwste generatie douchekoppen uit het assortiment van Grohe en Hansgrohe. Stuk voor stuk top kwaliteit douchekoppen en handdouches. Vooral populair nu zijn de stortdouches of ook wel regendouches genoemd. Grote douchekoppen vanuit het plafond of op een douchestang gemonteerd die een grote hoeveelheid water in de vorm van regendruppels leveren.

Ons assortiment douchekoppen en handdouches bestaat grotendeels uit waterbesparende handdouches. Weinig water verbruiken maar toch comfortabel kunnen douchen. Aanbevelend is om naast een regendouche ook een aparte handdouche te nemen. Dit is erg praktisch. Ook bij de badmengkraan mag een handdouche niet ontbreken.

Over Handdouches

Handdouches en douchekoppen met zijn veelzijdige vormen, vele douchestraalsoorten en met één druk op de knop verstelbaar. Handdouches die passen bij iedere smaak, iedere douchetype en ieder budget. 

Handdouches:

 • Direct doucheplezier, mooie blikvangers in elke douche – perfect voor renovatie van uw badkamer.
 • De meeste handdouches zien er niet alleen mooi en modern uit, maar zijn ook vooruitstrevend in gebruik. Het EcoSmart systeem van Hansgrohe vermindert het watergebruik met maar liefst 60 procent. 

Hansgrohe Raindance Select handdouches hebben maar liefst drie straalsoorten. Deze zijn eenvoudig te bedienen met de Select-knop, zodat water ontspant met RainAir, verkwikt met Rain of masseert Whirl. 

Handdouches – kies uw eigen vorm van handdouche

Een ronde handdouche of een rechthoekige handdouche, een handdouche met één of drie straalsoorten: Bad-winkel.nl heeft ongetwijfeld uw douchekop.  De douchekoppen zijn nauwelijks meer weg te denken uit de douche. De douchekop met grote straal brengt nieuw design in de badkamer. 

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl