grohe-douchesysteem-rainshower-f-series-met-thermostaat-27469000

€ 884,35
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Grohe douchesysteem Rainshower F-Series System 254 met thermostaat 27469000

Deze Grohe Rainshower douchesysteem heeft de volgende kenmerken:

Een douchekop met diameter van 254 mm.
Moderne vormgeving van de handdouche.
Zachte Douchestraal Rain uit de hoofddouche.
Aparte Handdouche met gerichte douchestraal.
DreamSpray technologie dat zorgt dat elk sproeigaatje benut wordt.
SpeedClean hierdoor veeg je met je vinger de kalk heel gemakkelijk weg.
Door de GROHE StarLight beschermlaag is de chroom laag makkelijk te onderhouden.

Grohe douchesysteem Rainshower F-Series met thermostaat 27469000

Dit Grohe douchesysteem Rainshower is gemaakt met de gedachte om optimaal van water te genieten. Daar zorgt de gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes wel voor. Of men nu voor een zachte Rain straal kiest uit de vierkant gevormde platte hoofddouche of voor de meer gerichte straal uit de slank gevormde en in hoogte verstelbare handdouche.

De precisiethermostaat van dit Grohe douchesysteem Rainshower zorgt vrijwel direct voor de gewenste temperatuur en voorkomt temperatuur- en waterdrukschommelingen. Ook als iemand in huis ergens anders water pakt.

De GROHE CoolTouch® technologie zorgt ervoor dat de kraan van dit Grohe douchesysteem Rainshower altijd vast te pakken is zonder je vingers te branden. En het onderhoud is ook makkelijk. De chromen beschermlaag op de Grohe douchesysteem Rainshowers is krasvrij en afnemen met een zachte doek garandeert een jarenlange glans.

GROHE denkt ook mee als het gaat om besparen op water, energie én kosten. Door GROHE EcoJoy® is het mogelijk om tot wel 50% op het water te besparen zonder dat iemand het merkt tijdens het douchen. Dat is GROHE techniek ten top bij dit Grohe douchesysteem Rainshower. Niet om over na te denken maar om van te genieten!

Alle gebruiksgemakken van het Grohe douchesysteem Rainshower op een rij:

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Er is dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl de Grohe douchesysteem Rainshower er altijd als nieuw uitziet.

GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche men ook kiest.

GROHE CoolTouch®: veiligheid boven alles
Met GROHE CoolTouch® wordt het hete water in de kraan omspoeld door het koude water. De kraan wordt zo nooit warmer dan de temperatuur die ingesteld is en wordt voorkomen dat iemand zich aan de kraan brandt. Het Grohe douchesysteem Rainshower is wel zo veilig, zeker voor kinderen.

SpeedClean houdt de douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee kalkaanslag met een beweging van de vinger weg te vegen is.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag van het Grohe douchesysteem Rainshower beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

AquaDimmer: eenvoudig wisselen tussen hand- en hoofdouche
Voor als men wilt switchen tussen de hoofddouche en de handdouche. Ook is het volume van de waterstraal aan te passen en schakelt de watertoevoer aan en uit. Alles met slechts één knop.

GROHE SafeStop: houdt de kraan op 38°C
Deze zekerheidsfunctie is praktisch én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en wordt voorkomen dat de temperatuur per ongeluk te hoog wordt gezet. Heel veilig, ook voor kinderen. De instelling van deze functie is zelf aan te passen als men bijvoorbeeld altijd warm


Details
Levertijd1 tot 3 werkdagen
Aantal StraalsoortenRegendouche
ThermosstaatkraanJa
MerkGrohe

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 2-4 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 100.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 12.50 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 100.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 12.50 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl