Grohe Douchesysteem Rainshower 310 27966000

€ 940,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Grohe Douchesysteem Rainshower 310
27966000

bestaat uit:
Grohe douchethermostaatkraan met Aquadimmerfunctie.
Grohe Rainshower® modern 310 hoofddouche (27 477 000) met horizontaal draaibare 450 mm douchearm
.
Grohe Sena handdouche (28 034 000)in hoogte verstelbaar middels glij-element (12 140 000).

functie voor wisseling tussen hoofd- en handdouche
.
Grohe doucheslang Silverflex 1750 mm (28 388 000).

Grohe Douchesysteem Rainshower 310
Douchesysteem met thermostaat 27966000

Grohe Douchesysteem Rainshower 310 geeft een zomer regenbui gevoel in de badkamer
Door de grotere douchekop en het 180° draaibereik van de douchearm is het doucheoppervlak van deze Grohe Douchesysteem Rainshower 310 groter. De gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes laat de huid optimaal van het water genieten.

De mooi gevormde handdouche geeft een krachtige straal en is op elke hoogte op de glijstang in te stellen. Door de siliconen toepassing in beide douchekoppen is de Grohe Douchesysteem Rainshower 310 eenvoudig kalkvrij te houden.

Op de Grohe Douchesysteem Rainshower 310 zit een krasvrije chromen beschermlaag. Deze is eenvoudig jarenlang glanzend mooi te houden. Een zachte doek voor reiniging is voldoende.

Het Grohe Douchesysteem Rainshower 310 heeft een veilige thermostaatkraan; deze is  uitgerust met GROHE CoolTouch® waardoor het chromen kraanoppervlak nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur. Een veilig gevoel, zeker ook voor kinderen.

Alle gebruiksgemakken van het Grohe Douchesysteem Rainshower 310 op een rij:

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan van het Grohe Douchesysteem Rainshower 310 laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de thermostaat kraan van deze Grohe Douchesysteem Rainshower 310 eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Minder schoonmaaktijd, terwijl de kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
Veiligheid en comfort van dit Grohe Douchesysteem Rainshower 310 gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche er gekozen wordt.

GROHE CoolTouch®: veiligheid boven alles
Met GROHE CoolTouch® wordt het hete water in de kraan omspoeld door het koude water. De kraan wordt zo nooit warmer dan de temperatuur die is ingesteld.  En dat is wel zo veilig, zeker voor kinderen.

SpeedClean houdt de douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk op het Grohe Douchesysteem Rainshower 310 verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee de kalkaanslag met een beweging van een vinger weg veegt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

AquaDimmer: eenvoudig wisselen tussen hand- en hoofdouche
Voor als men wil switchen tussen de hoofddouche en de handdouche. Ook kan het volume van de waterstraal aangepast worden en schakelt de watertoevoer aan en uit. Alles met slechts één knop.

GROHE SafeStop: houdt de kraan op 38°C
Deze zekerheidsfunctie is praktisch én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en wordt voorkomen dat de temperatuur per ongeluk te hoog wordt gezet. Heel veilig, ook voor kinderen.  De instelling van deze functie kan zelf worden aangepast als er bijvoorbeeld altijd warmer of kouder water dan 38°C gewenst zou zijn.

TwistFree – de doucheslang volgt elke beweging die er wordt gemaakt
Zoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.

Groot douchecomfort door de draaibare douchearm (180°)
GROHE douchesystemen met draaibare douchearm vergroten het comfort onder de douche. Letterlijk. Want door de 180° draaibare douchearm hoeft de wateraansluiting niet in het midden van de douchecabine te zitten. Door de lengte van de arm kan er altijd op de beste en meest comfortabele plek worden gedoucht.

Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken het lichaam
Kies voor de Rain straal-stand en wordt verwend met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over de huid en geven het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

GROHE EcoButton: eenvoudig tot wel 50% water besparen
Bepaal met deze functie zelf: douchen zoals gewend of de EcoButton gebruiken en tot wel 50% op water besparen zonder in te leveren op comfort.

GROHE EasyLogic®: zeer eenvoudige bediening
De temperatuur is gemakkelijk van de kraan af te lezen i.p.v. vanaf de greep. Zo is eenvoudig de gewenste temperatuur in te stellen. De bediening is werkelijk kinderlijk eenvoudig.

Rozetten: speciaal om de wateraansluiting van de thermostaatkraan te beschermen
De GROHE douchethermostaat wordt met een door rozetten voorziene S-aansluiting op de wand bevestigd. Dat staat niet alleen mooier, ze beschermen ook tegen een toevallige aanraking met de warmwateraansluiting in de muur. En net als de kraan zelf zijn ze eenvoudig te reinigen en onderhoudsvriendelijk.Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Aantal Straalsoorten Regendouche
Thermosstaatkraan Ja
Merk Grohe

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl