Grohe Douchesysteem Euphoria

€ 573,85
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Grohe Douchesysteem Euphoria 210 XXL 26363000

bestaat uit:

  • horizontaal draaibare 450 mm douchearm
  • thermostaatkraan met Aquadimmerfunctie
  • functie voor wisseling tussen hoofd- en handdouche
  • metalen hoofddouche Rainshower Cosmopolitan 210 (28 368 000)
  • straalsoort: Rain
  • met kogelgewricht
  • draaihoek ±15°

Grohe Douchesysteem Euphoria 210 XXL 26363000

Dit Grohe Douchesysteem Euphoria met 210 mm hoofddouche en een 450 mm draaibare douche-arm zal men omhullen als een warme zomerse regenbui. De handdouche biedt de waterbesparende SmartRain douchestraal en de vitaliserende Massage straal.

De GROHE DreamSpray® technologie zorgt op dit Grohe Douchesysteem Euphoria voor een evenwichtige waterstraal uit alle sproeigaatjes. DropStop voorkomt het nadruppelen na het douchen.

Het Grohe Douchesysteem Euphoria is voorzien van een thermostaatkraan met GROHE TurboStat® technologie. Dat zorgt dat het water direct op de gewenste temperatuur is en het daar ook houdt. Voor de veiligheid kan de temperatuur alleen hoger dan 38°C worden gedraaid na het indrukken van de SafeStop knop. Dit beschermt kinderen tegen een te hoge watertemperatuur en verbranding van de huid.

Het Grohe Douchesysteem Euphoria is voorzien van de handige EasyReach tray en is ideaal voor het plaatsen van een flacon douchegel of shampoo. Het Grohe Douchesysteem Euphoria is afgewerkt in GROHE StarLight® chroom en zal de badkamer laten schitteren!

Alle gebruiksgemakken van het Grohe Douchesysteem Euphoria op een rij:

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche er gekozen wordt.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl de kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

SpeedClean houdt de douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee men kalkaanslag met een beweging van een vinger weg veegt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

AquaDimmer: eenvoudig wisselen tussen hand- en hoofdouche
Voor als men wil switchen tussen de hoofddouche en de handdouche. Ook kanmen het volume van de waterstraal aanpassen en schakelt de watertoevoer aan en uit. Alles met slechts één knop.

GROHE SafeStop: houdt de kraan op 38°C
Deze zekerheidsfunctie is praktisch én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en wordt voorkomen dat de temperatuur per ongeluk te hoog wordt gezet. Heel veilig, ook voor kinderen.  De instelling van deze functie kan zelf worden aangepast als er bijvoorbeeld altijd warmer of kouder water dan 38°C gewenst zou zijn.

Traploze waterbediening voor de douche met de Spray Dimmer
Met de GROHE Spray Dimmer in de douche verbruikt men tot wel 40% minder water. Met deze functie kan men de watertoevoer voor de SmartRain straal traploos instellen zonder aan douchecomfort te verliezen. Geniet van milieuvriendelijk douchen met GROHE.


Details
Levertijd1 tot 3 werkdagen

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 2-4 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 100.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 12.50 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 100.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 12.50 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl