Geberit Sigma 40 bedieningsplaat DuoFresh geurafzuigingsset

€ 269,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Geberit Bedieningsplaat Sigma 40 met geurafzuiging en geurblokjes houder

De geurafzuiging is met een koolstof filter in het inbouwreservoir geïntegreerd. Zonder gereedschap kun je de ventilatie en geurblokjes houder monteren in het inbouwreservoir. Op de aan en uit schakelaar zit een LED-indicatie voor de koolstof filter vervanging. Knop voor in- en uitschakelen van de geurafzuiging. Automatisch uitschakelen van de geurafzuiging na tevoren vastgelegde looptijd. Vervanging van de koolstoffilter zonder gereedschap. Aanbrengen van geurblokje zonder gereedschap.


 

Geberit bedieningspaneel Sigma 40

Het inbouwreservoir van Geberit DuoFresh dat gemonteerd wordt met de Sigma 40 DuoFresh bedieningsplaat. Deze combinatie zorgt ervoor dat je geen vervelende geurtjes meer op het toilet hoeft te ruiken. Met één druk op de knop wordt de ventilator ingeschakeld die zorgt dat vervelende geurtjes direct in de toiletpot worden afgezogen. Na 10 minuten schakelt de ventilator automastisch weer uit. Ook voor een kortere tijd kun je de ventilator handmatig ischakelen of uitschakelen. De Geberit toiletblokhouder is bij de Geberit bedieningsplaat Sigma 40 inbegrepen. Op die manier kun je de praktische toiletblokjes makkelijk en veilig in het inbouwreservoir plaatsen, voor extra frisheid en hygiëne in de badkamer bij elke spoeling. 

Voor uitleg van de werking van het geberit bedieningspaneel Sigma 40 DuoFresh met geurafzuiging bekijk dan de video.


Details
MerkGeberit

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 2-4 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 100.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 12.50 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 100.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 12.50 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Bad-winkel.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Bad-winkel.nl