0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 4510 6395
Serie
  1. Riho Flex stoompaneel
  2. Riho Majestic
  3. Riho Nevada
  4. Riho Primo Round

Stoomcabines

Stoomcabines om in te stomen en douchecabines

Met een stoomcabine die tevens als douchecabine funtioneert van Bad-winkel.nl,  krijgt u helemaal dat luxe hammam gevoel in uw badkamer.

Genieten van hammam stoomcabines
Bovendien is het stomen in een stoomcabine met een stoombadgeur van saunaspul.nl erg goed voor uw gezondheid. Door te zweten in een stoomcabine bevordert u uw bloedcirculatie. Stoomcabines doen ook veel goed voor uw huid. Stoomcabines zijn dus niet alleen heerlijk ontspannend maar ook erg gezond!


Combinatie douche en stoomcabines
Alle stoomcabines van Badwinkel.nl  worden geleverd in combinatie met een douche. In plaats van alleen een douchecabine kunt u een stoomcabine plaatsen. Stoomcabines vragen dus geen extra ruimte in uw badkamer. Ook is het erg fijn dat u na het stomen direct kunt afkoelen in uw douche.

Onze stoomcabines zijn vervaardigt van materialen met een hoge kwaliteit en bovendien altijd scherp geprijsd. Stoomcabines zijn bij ons namelijk altijd 15-40% goedkoper, omdat u uw stoomcabine via internet in onze webwinkel besteld

Over stoomcabines

Uit onderzoek is gebleken dat de badkamer tegenwoordig veel meer functies heeft dan vroeger. Deed de badkamer van vroeger alleen maar dienst om je te wassen en schoon te worden. Tegenwoordig is de badkamer een ontspanningsruimte in huis. Even weg van alles en lekker ontspannen.

De hoofd functie van een stoomcabine is om je lekker te kunnen ontspannen. Wat is er heerlijker dan je te ontspannen in een gesloten stoomcabine vol met warme stoom. Door de warme stoom in het Turkse stoombad ga je transpireren en worden je huid poriën geopend.

Dit geeft een heerlijk ontspannen en schoon gevoel. Daarnaast kun je de stoomcabine natuurlijk ook als gewone douchecabine gebruiken. De meeste stoomcabines zijn voorzien van een hoofddouche of regendouche. Een schotse douche is meestal ook aanwezig in de stoombadcabine om je na een stoomsessie lekker met koud water af te kunnen spoelen.

Verder tref je in een stoomcabine een aantal zijdouches met massagestralen aan. Een radio/MP3 speler mag natuurlijk niet ontbreken in de Turkse stoombad cabine om naar je favoriete muziek te luisteren als je aan het stomen of douchen bent. Een douchezitje maakt het geheel af om heerlijk te kunnen genieten van de stoomcabines van Riho of Novellini. 

Ingebouwde stoomcabine
U zou ook in plaats van voor een standaard cabine kunnen kiezen voor een inbouw stoomcabine. In dat geval wordt het stoomgedeelte ingebouwd achter de muur en zie je alleen de douchedeur voor toegang tot de cabine. Een inbouw stoomcabine is daardoor heel gemakkelijk aan te passen aan de stijl van uw nieuwe badkamer. 

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl