0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 310 1150
Serie
  1. Novellini Giada
  2. Novellini Kuadra
  3. Riho Polar
  4. Riho Scandic
Toepassing
  1. Inloopdouche
Uitvoering
  1. Met muur Profiel
  2. Zonder muur Profiel

Inloopdouches

Over inloopdouches

Een inloopdouche maken is heel eenvoudig. Om een inloopdouche te maken heeft u maar weinig middelen nodig. Het voornaamste onderdeel is de glazen douchewand die als afscheiding dient.

In een mooie badkamer mag een inloopdouche eigenlijks niet ontbreken. De inloopdouche heeft geen douchebak maar heeft een tegelvloer die gelijk loopt met de vloer van de rest van de badkamer. Als je doorzichtige glazen wanden gebruikt en dezelfde tegels toepast op de vloer gelijk aan de rest van de badkamer lijkt je badkamer stukken groter.

Het monteren van een glazen wand voor de inloopdouche hoeft helemaal niet duur te zijn. 

Over inloopdouches

Wanneer spreek je nu eigenlijks van een inloopdouche. Het is best wel een raar woord, inloopdouche. Hier wordt mee gesuggereerd dat je de douche inloopt. Wat natuurlijk ook zo is. Geen last van instaphoogte bij de douche

De inloopdouche is niet meer dan een glazen scheidingswand of een betegelde scheidingswand waarachter zich de douchekop bevind. Dat kan een regendouche zijn of een compleet douchesysteem. Je kan ook een profielloze glazen inloopdouche maken.

Het voordeel van een inloopdouche is dat je vrij bent in het maken van een ruime douche. Er is geen beperking in maatvoering. Anders is dit bij een douchecabine en douchedeur. Hierbij heb je rekening te houden met de maatvoering van de verschillende douchecabines en douchedeuren. Bij Badwinkel.nl heeft u een ruime keuze in inloopdouches van de bekende kwaliteits merken zoals Novellini, Riho en Sphinx


Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl