0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 199 329
Serie
 1. Compact 30
 2. Compact 30 TAF
 3. Compact 30 TAF Wall
 4. Compact 30 Tegel
 5. Compact 30 Wall
 6. Compact 50
 7. Compact 50 TAF
 8. Compact 50 TAF Wall
 9. Compact 50 Tegel
 10. Compact 50 Wall

Douchegoten en Easy Drain

Douchegoten van Easy Drain

Easy Drain is de bedenker en uitvinder van de douchegoten. Een douchegoot of afvoergoot is een RVS gootje die je in de tegelvloer van de badkamer laat verzinken en daarmee het douchewater afvoert. Deze douchegoten worden met een rooster afgedicht. Dat kan een dicht RVS rooster zijn,  een rooster met gaatjes of tegelrooster. Zelfs een glas rooster is mogelijk op deze douchegoten.

Het mooie van een douchegoot is dat deze vlak in de tegelvloer wordt ingebouwd en daardoor een mooi geheel vormt met het tegelwerk. Easy Drain ontwerp mooie elegante douchegoten. Door gebruik te maken van een Easy Drain douchegoot maak je eenvoudig een drempelloze toegang tot je doucheruimte.

Easydrain douchegoot heeft een oplossing voor iedere badkamer

Easy Drain douchegoten zijn te krijgen in verschillende lengtes: 200 mm tot 2000 mm. Deze douchegoten zijn eenvoudig door het afneembare rooster te reinigen. De Easy Drain douchegoot kan op elke plek in de badkamer, mits er afschot in de vloer is aangebracht, worden geplaatst. Of het nou vrij in de vloer is of tegen de achterwand of bij de ingang van de inloopdouche. Er is altijd wel een oplossing voor elke douchevloer.

Meest ondiepe douchegoot

De Easy Drain Compact douchegoot is met een inbouwdiepte vanaf 63 mm de meest ondiepe douchegoot die er is. Deze heeft een uitneembaar en makkelijk te reinigen sifon met een prima afvoercapaciteit. Door de ondiepe inbouw in de badkamervloer is deze douchegoot zeer geschikt voor badkamerrenovatie. 

Over Douchegoten

Van een eenvoudige doucheput of vloerputje naar een RVS-douchegoot

U kent dat wel, het bekende doucheputje in de tegelvloer van uw badkamer. Niet een erg fraaie oplossing voor een afvoerputje voor het douchewater.

Easy Drain is een merk voor vloergoten en douchegoten. 

Als u geen douchebak in uw badkamer wil, maar wel een doorlopende tegelvloer of inloop douche dan is Easy Drain een goed alternatief als douchegoot. Immers, u kent dat wel, het doucheputje zit meestal op de verkeerde plek.

Vloergoten en douchegoten zijn er in vele maten. Veelal is het een roestvrijstalen douchegoot met een strak design. Roestvrijstaal heeft als grote voordeel dat vuil en zeepresten er niet of nauwelijks aan hechten. De bovenzijde van het douchegoot rooster dat de vloergoot ”afdicht” kan op dezelfde hoogte als de tegels afgesteld worden. Hierdoor zal het douchewater altijd in de goot stromen. 

De Easy Drain is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u de Easy drain ook montereren als vervanger van een dorpel, of zelfs onder een profielloze douchedeur plaatsen.

Een Easydrain douchegoot is een mooie oplossing in de zeer veel toegepaste inloopdouche. Bij de ingang van deze inloopdouche kan de Easy Drain vloergoot worden geplaatst zodat het water niet de badkamer in kan stromen maar altijd wordt opgevangen door de douchegoot.

 

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl