0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 343 825
Serie
  1. Novellini Giada
  2. Novellini Louvre
  3. Novellini Young
  4. Riho Scandic
Toepassing
  1. Douchedeur
  2. Doucheklapdeur
Uitvoering
  1. Met muur Profiel
  2. Zonder muur Profiel

Douchedeuren

Douchedeur of pendeldeur

Dat is de vraag die gesteld wordt bij het kiezen van de juiste douchedeur. Er zijn vele mogelijkheden om een spatwatervrije douchehoek te maken. Eén van de mogelijkheden is om een douchehoek van 3 wanden met een glazen deur ervoor te maken. Je creëert zo een aparte douchecabine die op drie wanden betegeld is en word afgesloten met een glazen douchedeur.

Een douchedeur kan bestaan uit één grote glazen plaat die aan de muur scharniert, maar kan ook bestaan uit twee wat smallere glasplaten die links en rechts op de muur scharnieren. Dit is een zogenaamde pendeldeur. De douche pendeldeur is de afgelopen jaren erg in populariteit gegroeid.

Een douche pendeldeur, wat is dat nou precies?

Waarschijnlijk heeft u niet vaak van een douche pendeldeur gehoord. Dat is ook niet zo vreemd omdat het woord douche pendeldeur niet vaak voorkomt in ons taalgebruik. Vaker wordt er gesproken over een douchedeur.

De kans dat u een douchependeldeur gezien heeft is wel zeer groot. Het is namelijk een douchedeur die bestaat uit twee delen die naar buiten en naar binnen geopend kunnen worden. Vooral in de wat kleinere badkamers waar geen draairuimte is voor een volledige douchedeur wordt een douche pendeldeur toegepast. Zo kunt u altijd op de meest comfortabel mogelijke manier instappen en uitstappen in de douchecabine.

Wat kost een douchedeur of douchependeldeur?

De aanschaf van een douchedeur of een pendeldeur met luxueuze uitstraling hoeft niet duur te zijn. Dat is gelukkig bij Bad-winkel.nl zeker niet het geval, in tegendeel. Een douchedeur of een douche pendeldeur kan bij Bad-winkel.nl tegen een betaalbare prijs worden aangeschaft. Wij bieden douchedeuren aan tegen scherpe prijzen. Betaalbaar, kwaliteit en met garantie. Daarbij hebben wij een ruim assortiment aan douche deuren. Zelfs maatwerk douchedeuren zijn mogelijk.

Over Douchedeuren

Een geweldige douche ervaring wil iedereen wel beleven. Bij de douchedeuren van Badwinkel.nl is aan alles gedacht. Alleen de aanschaf van een douchedeur die je tussen twee muurtjes kan plaatsen is niet voldoende. Er moet ook nagedacht worden of de douchedeur op een douchebak wordt geplaatst of rechtstreeks de douchedeur op de tegelvloer.

Zou je even rustig willen zitten achter de douchedeur in de douchecabine onder een design regendouche met waterval en zijdouches dan heeft Badwinkel.nl ook een ruime keus in douchezitjes en douchestoeltjes.

De douchedeur is vrij gemakkelijk te plaatsen in de badkamer. Het kan een  behoorlijke investering voor de badkamer zijn, maar gelukkig heeft Badwinkel.nl ook goedkope douchedeuren. Altijd van topkwaliteit en gerenommeerde A merken zoals Novellini, Riho en Sphinx.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl