0 item (0)

Riho badkamermeubel

Riho Broni    Riho Bologna     Riho Altare   

       Riho Broni                                         Riho Bologna                                    Riho Altare
Riho Bellizzi       Riho Lucca     Riho Smartline 
         Riho Bellizzi                                   Riho Lucca                                   Riho Smartline

       Riho Slimline

Badkamermeubel van RIHO

De badkamemeubelen van RIHO bieden een scala aan keuzemogelijkheden. De maten van de verschillende Riho badmeubels kunnen varieren van 60cm tot 160cm. De meeste Riho badkamermeubelen hebben twee brede lades, er zijn ook mogelijkheden met vier lades of draaideuren. De meeste keuzemogelijkheden zitten in de wastafelbladen en wasbakken. Riho bied keuze uit 10 kleuren badmeubels, waarvan zes met een houtstructuur en vier met lakkleuren.                     

Badkamermeubelen online kopen, doet u in de webshop van Bad-winkel.nl. U kunt badkamermeubel sets kopen maar ook losse onderdelen zoals: Kolomkasten & zijkasten, wastafelonderkasten en spiegelkasten. U heeft keuze uit méér dan 500 badkamermeubels. Voor ieder wat wils. Bestelt u voor 15:00 uw badkamermeubel bij ons en deze is op voorraad? Dan wordt het badkamer meubel binnen 10 werkdagen bij u thuisbezorgd. U kunt het natuurlijk ook op een andere dag bezorgd krijgen.

Waarom kiezen voor een Badkamermeubel?

Een Badkamermeubel zorgt voor heel veel opbergruimte.in de badkamer. Er zijn badkamer kasten met lades en deuren. De meeste merken werken met zelfsluitende deuren en lades.

Handige kasten en lades in het Badkamermeubel zorgen ervoor dat u al uw spulletjes gemakkelijk kwijt kunt. Een heerlijk opgeruimd gevoel en toch alles bij de hand. De Badmeubels van Bad-winkel.nl kunnen allemaal worden geleverd met van een bij behorende spiegelkast, of spiegel. Met of zonder spiegelverlichting. Aan u de keus.

Welke stijlen Badmeubels of Badkamermeubels worden er verkocht bij Bad-winkel.nl

Wij bieden een compleet assortiment aan Badkamermeubelen. In onze webshop kunt u gemakkelijk een keuze maken voor een badkamermeubel die bij uw stijl en budget past. We leveren onder andere de volgende stijlen. Landelijk badkamermeubel in een klassieke stijl. Moderne Badkamermeubel met een moderne strakke uitstraling. Design Badkamermeubel van bekende ontwerpers. Hangende Badkamermeubelen. Staande Badkamermeubel.

Van welk materiaal worden de meeste Badkamermeubels gemaakt?

De Badkamermeubelen van Alke en Riho worden gemaakt van een MDF materiaal, massief hout of spaanplaat. Dit materiaal wordt verder behandeld met een kunstof folie voor de kleur, of wordt gelakt in een bepaalde kleur. Hierdoor ontstaan ook de prijsverschillen, Spaanplaat is het goedkoopste materiaal waarvan een Badmeubel is gemaakt. Dit komt dan ook weer tot uitdrukking in de verkoopprijs.

Op een badkamermeubel wordt meestal een wastafelblad gelegd. Dit wastafelblad kan van keramiek zijn maar ook van een composietmateriaal of hardsteen. Sommige Badmeubels hebben een houten wasdtafelblad waarop dan weer een keramische waskom gezet kan worden. Badmeubels zijn leverbaar in diverse kleuren en houtsoorten. Het Badkamermeubel is te kiezen in een kleur of stijl die bij de inrichting en stijl van uw badkamer past

Er is keuze uit een enkele waskom of uit een dubbele waskom op het badkamermeubel. De dubbele badkamermeubelen zijn voorzien van 2 waskommen. In een situatie waar tegelijkertijd door twee personen gebruik gemaakt wordt van de wastafel kan dit een uitkomst zijn.

Op een dubbel Badmeubel worden dan twee wastafelkranen geplaats. Deze kunnen geplaatst worden op de wastafel zelf, achter de opzet waskom op het wastafelblad of als muur kraan boven de wastafel.
Uiteraard beschikken de Badmeubels van Bad-winkel.nl over bijpassende spiegels of spiegelkasten. Spiegels en spiegelkasten kunnen worden voorzien van spiegelverlichting in halogeen of met LED-verlichting.

Bij elke Badmeubel serie zijn ook bijpassende hoge kast en half hoge kasten verkrijgbaar. Dit uiteraard in dezelfde kleur en stijl als het gekozen Badmeubel. Een badkamerkast bied nog meer opbergruimte in de badkamer. Alles netjes opgeborgen achter de kastdeur.

Kan ik de Badmeubels ook online bestellen?

Online uw Badmeubel bestellen is heel gewoon geworden. Daar waar men vroeger veel badkamer showrooms moest bezoeken voor informatie, zien we tegenwoordig dat heel veel informatie via het internet van de verschillende Badkamermeubel fabrikanten verkrijgbaar is. Bad-winkel.nl probeert zo duidelijk mogelijk en zo uitgebreid mogelijk informatie over badkamermeubelen op haar website te zetten en probeert het bestellen online zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl