0 item (0)

Sphinx badkamermeubel

Sphinx 320   Sphinx 320 XS   

Sphinx 320 serie badkamermeubel                       Sphinx 320XS serie klein maar compleet


Sphinx 335   Sphinx 345

Sphinx 335 serie badkamermeubel                       Sphinx 345 serie badkamermeubel

Sphinx 345 XS    Sphinx 365 

Sphinx 345XS serie badkamermeubel                       Sphinx 365 serie badkamermeubel

Sphinx 420

Sphinx 420 serie badkamermeubel


Badkamermeubelen online kopen, doet u in de webshop van Bad-winkel.nl. U kunt badmeubel sets kopen maar ook losse onderdelen zoals: Kolomkasten & zijkasten, wastafelonderkasten en spiegelkasten. Voor ieder wat wils. Bestelt u voor 15:00 uw badkamermeubel bij ons en deze is bij op voorraad? Dan wordt het badmeubel de volgende dag bij u thuisbezorgd. U kunt het natuurlijk ook op een andere dag bezorgd krijgen.

Badkamermeubel sets in verschillende varianten

Badkamermeubel sets worden over het algemeen verkocht in vier verschillende varianten:

  1. Wastafel met spiegel
  2. Wastafel met spiegelkast
  3. Dubbele wastafel met spiegel
  4. Dubbele wastafel met spiegelkast

Zo is er voor iedereen wat wils. Wilt u een badkamermeubel zonder spiegel of spiegelkast? Kies dan voor een losse wastafel en bestel de bijbehorende onderkast er bij.

Over Sphinx Badkamermeubel

Sphinx Badkamermeubel modern en klassiek

De sterk doorlopende vormen en zachte rondingen van de Sphinx badkamermeubel series geven de nieuwe badkamermeubelen van Sphinx een zacht karakter. 

Een zwevend badkamermeubel ?

Deze kreet moet je niet al te letterlijk nemen. Hier wordt mee bedoeld dat het badkamermeubel aan de muur hangt vrij van de vloer. Het meubel zweeft als het ware boven de badkamervloer. Het voordeel is dat je heel gemakkelijk de vloer kan schoonmaken onder het badkamermeubel.

Zoals ook veel van het Sphinx sanitair vrijhangend is, denk daarbij aan de hangende wandclosets en hangende wasstafels, zijn de Sphinx badkamermeubelen zogenaamde zwevende meubels, die vrijhangend van de badkamervloer gemonteerd kunnen worden.

De hoge badkamerkast met indirecte verlichting creëert een speciale sfeer en heeft daarnaast veel opbergruimte voor handdoeken en toilet spullen. Ladekasten in het badkamermeubel bieden veel plaats en zijn overzichtelijk omdat je van boven in de lade kijkt en zo altijd ziet wat je nodig hebt aan toiletspullen. Het openen van de badkamermeubel ladekasten kan door middel van het push-open systeem en gaat heel soepel door de goede kwaliteit ladegeleiders die worden toegepast.

Een spiegelkast biedt veel opbergruimte boven de wastafel en heeft gelijk de functie van badkamerspiegel. Deze spiegelkasten zijn veelal ondiep en nemen derhalve weinig ruimte in. Deze Spiegelkasten zijn uitermate geschikt voor het opbergen van kleine potjes en flesjes. De combinatie van Sphinx sanitair, Sphinx badkamermeubel en Sphinx accessoires maken van de badkamer een aangename ruimte. 

Sphinx Keramiek

Het Sphinx keramiek zoals wastafels, toilet en urinoir zijn optioneel leverbaar met Sphinx CeraTect. CeraTect is een glazuur laag die tijdens de levensduur van het keramische sanitair vrijwel onaangetast blijft. Doordat het oppervlakte van het keramiek bijna geen porien heeft blijft de toplaag van het keramiek bijna volledig gesloten, dit zorgt voor een erg glad oppervlak waardoor vuildeeltjes, kalkaanslag en bacteriën er niet op blijven zitten. En wat er als vuil en kalk niet op blijft zitten hoef je er ook niet af te halen.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl