0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 72 564
Breedte
 1. 280 mm
 2. 350-375 mm
 3. 370mm
 4. 530 mm
Serie
 1. Sphinx 345 XS
Toepassing
 1. Fonteinonderkast
 2. Planchet
 3. Spiegel
 4. Spiegelkast
 5. Wastafelonderkast
 6. Zijkast

Sphinx badkamermeubel 345XS

Het compacte sanitair van de Sphinx 345XS Serie

De compacte fonteinbakjes en wandclosets van de Sphinx 345XS serie bieden een scala van compact sanitair voor de kleine badkamer en kleine toiletruimte. De kern
 van het Sphinx 345XS sanitair waaronde wastafels, hangend closet en fonteinbakjes wordt gevormd door asymmetrische vorm van de wastafels met aflegruimte rechts of links. Deze aflegruimtes zijn handig om een zeepdispenser of stukje zeep op te plaatsen. Maar natuurlijk ook heel handig om tijdens gebruik van de wastafel je toiletspullen even ergens neer te kunnen leggen.

Het verkorte, ruimtebesparende wandcloset heeft een perfect passende closetzitting, die ook met sofclose leverbaar is. Softclose op een closetzitting wil zeggen dat de wc bril beschikt oven een mechanisme die er voor zorgt dat de toiletbril niet naar beneden kan vallen maar altijd zeer zachtjes sluit. Maar ook een Sphinx Rimfree uitvoering van dit wandcloset behoort tot de mogelijkheden. Rimfree is spoelrandloos spoelen van het toilet wat een hoop schoonmaakgemak en hygiëne betekend.

Over Sphinx 345XS badkamermeubel en toiletmeubel 

Sphinx heeft een nieuw badkamermeubel geïntroduceerd. De Sphinx 345XS een innovative sanitair serie van Sphinx. Met de nieuwe badkamerserie Sphinx 345XS heeft Sphinx een zeer compleet badkamer concept neergezet. De sanitair en badmeubel serie bestaat uit een groot aanbod aan wastafels, wandcloset, wc, ligbaden en douchebakken.

Maar het is vooral het Sphinx 345XS badkamermeubel en toiletmeubel programma dat opvalt. De badkamermeubelen zijn precies bijpassend bij de keramische producten van Sphinx. De badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in 4 tijdlose kleuren. Hoogglans wit of de hoogglanzende trendkleuren Bourgogne rood en Platina grijs.

Alle Sphinx 345XS wastafels hebben een tijdlose moderne vormgeving en kenmerken zich door een rechtlijnige buitenvorm, een vloeiend organische binnenvorm en ruime aflegvlakken. Het Sphinx 345XS badmeubel programma bestaat uit vier wastafels van (60, 75, 90 en 120 cm), een dubbele wastafel (120 cm) en twee asymmetrische wastafels (50 en 90 cm) in rechtse of linkse uitvoering. 

Voor de toiletruimte heeft de Sphinx 345XS serie een 38 cm brede fonteinbakje met een kraangat links of rechts en een hoekfontein met een diepte van 32,5 cm.

De ladekasten, onderkasten, hoge kasten, zijkasten, spiegels, planchets en spiegelkast hebben ruime bergruimtes en aflegruimtes. Spiegels met verlichting en spiegelkasten zijn goed te combineren met deze serie.

De Sphinx 345XS serie wordt compleet gemaakt met bijpassende ligbaden en douchebakken.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl