0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 115 995
Breedte
 1. 1200 mm
 2. 350-375 mm
 3. 450 mm
 4. 600 mm
 5. 750 mm
 6. 900 mm
Serie
 1. Sphinx 345
Toepassing
 1. Badkamerkast
 2. Overig
 3. Spiegel
 4. Wastafelonderkast
 5. Zijkast
Soort Verlichting
 1. LED Verlichting

Sphinx badkamermeubel 345

Sphinx 345 badkamermeubel en sanitair serie

Met het Sphinx 345 badkamermeubel kun je hele creative oplossingen toepassen. Je kan het badkamermeubel eindeloos combineren. Bijvoorbeeld de verbinding van een hoge spiegelkast met een staande lage kast. De combinatie van meerdere wastafelonderkasten. Het badkamermeubel is verkrijgbaar in wit, bourgogne rood, platinagrijs, wit mat, lava mat, en eiken naturel. 

Moderne vormgeving is een bepalende kenmerk van het Sphinx 345 badkamermeubel.

De wastafels zijn verkrijgbaar met en zonder kraangat. De a-symetrische wastafels met een aflegvlak links of rechts hebben  een uitsparing in het keramiek die is uitgerust met een decoratieve schaal. Bijna elk detail aan dit badkamermeubel programma is bedacht voor uw gebruikscomfort. Zoals royale gedempte en zelfsluitende schuifladen tot een nekkussen voor in bad.

Over Sphinx badkamermeubel 345

Sphinx 345 badkamermeubel

Met de nieuwe badkamerserie Sphinx 345 heeft Sphinx een zeer compleet badkamer concept neergezet. De sanitair en badkamermeubel serie bestaat uit een groot aanbod van wastafels, wandcloset, toiletpot, ligbaden en douchebakken.

Vooral het Sphinx 345 badmeubel valt op. Je kan de badmeubelen perfect combineren met de keramische producten van Sphinx. De badkamermeubels zijn verkrijgbaar in 4 tijdlose kleuren. Hoogglans wit of de hoogglanzende trendkleuren Bourgogne rood en Platina grijs.

De Sphinx 345 wastafels hebben een moderne vormgeving. Een typisch kenmerk van deze wastafels is de rechtlijnige buitenvorm met een vloeiend organische gevormde binnenkom. Tevens heeft deze wastafel ruime aflegvlakken, wel zo gemakkelijk voor het neer zetten van toiletspullen.

Het Sphinx 345 badmeubel programma bestaat uit vier wastafels van (60, 75, 90 en 120 cm), een dubbele wastafel (120 cm) en twee asymmetrische wastafels (50 en 90 cm) in rechtse of linkse uitvoering. Voor de toiletruimte heeft de Sphinx 345 serie een 38 cm breed fonteinbakje met een kraangat links of rechts. Tevens is eenen hoekfontein met een diepte van 32,5 cm verkrijgbaar.

De ladekasten, onderkasten, hoge kasten, zijkasten, spiegels, planchets en spiegelkasten hebben ruime bergvakken en aflegruimtes. De Sphinx 345 serie wordt compleet gemaakt met bijpassende ligbaden en douchebakken.

Badmeubel of Badkamermeubel
Vroeger werd in een badkamer veelal gekozen voor alleen maar een wastafel.. Tegenwoordig zien we dat de badkamergebruiker steeds vaker kiest voor Badmeubels of Badkamermeubels. Het bied een enorm opberggemak voor bijvoorbeeld handdoeken en toiletspullen in de badkamer en de meeste meubelen zijn zeer stijlvol.


Badmeubels zijn er in verschillende stijlen, materialen en merken. Bad-winkel.nl heeft gekozen voor een 4 tal merken Badmeubels. Zo verkopen wij de merken Alke, Sphinx, Villeroy en Boch en Riho. Badmeubels van uitstekende kwaliteit en in allerlei kleuren en maten leverbaar.

Waarom kiezen voor Badmeubels?

Badmeubels zorgen voor heel veel opbergruimte.in de badkamer. Er zijn badkamer kasten met lades en deuren. De meeste merken werken met zelfsluitende deuren en lades.

Handige kasten en lades in het Badmeubel zorgen ervoor dat u al uw spulletjes gemakkelijk kwijt kunt.. Een heerlijk opgeruimd gevoel en toch alles bij de hand. De Badmeubels van Bad-winkel.nl kunnen allemaal worden geleverd met van een bij behorende spiegelkast, of spiegel. Met of zonder spiegelverlichting. Aan u de keus.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl