0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 22 348
Breedte
 1. 300 mm
 2. 325-350 mm
 3. 400 mm
 4. 500 mm
 5. 550 mm
 6. 600 mm
Serie
 1. Sphinx 320 XS
Toepassing
 1. Fonteinonderkast
 2. Overig
 3. Spiegel
 4. Wastafelonderkast

Sphinx badkamermeubel 320 XS

Sphinx 320XS badkamermeubel 

Dit meubel biedt uitzonderlijk veel ruimte en comfort voor de 
kleine badkamer en toilet. Het badkamermeubel programma heeft een uitgebreide keuze in modellen wastafels, onderkasten, hoge badkamerkasten, spiegelkasten en spiegels met verlichting.

Sphinx 320XS heeft een passende maat voor elke ruimte.

De ruimtebesparende fonteinen en wastafels zijn verkrijgbaar in een breedte van 40, 50, 55, 60 en 65 cm.
Elke wastafel en fonteinbakje van de Sphinx 320XS serie kan worden gecombineerd met een wastafelonderkast met hoogglans front en een spiegel met verlichting.

Makkelijk te plaatsen in een kleine toiletruimte 

Hoe goed en efficiënt zelfs de kleinste toiletruimte kan worden ingericht, bewijst de hoekfontein van de serie Sphinx 320XS. Met een zijlengte van slechts 32 cm past het fonteinbakje bijna in elk toilet. Het 50 cm brede fontein heeft een symmetrische  aan beide zijden aflegdeelte. Het asymmetrische model heeft een afleggedeelte links of rechts. Zo past het altijd.

Eenvoudig te combineren met ander sanitair van Sphinx.

Het compacte wandcloset, met een voorsprong van slechts 48 cm, is met gemak zelfs in een kleine ruimte te combineren met een hoekfontein. Sphinx baden en Koralle douchebakken vormen de ideale aanvulling op de ruimtebesparende serie Sphinx 320XS. 

Slimme details

Kwaliteit zit in de details. Dat zie je aan de softclose meubeldeuren en  de verchroomde handgrepen. Of kijk naar de handdoekhouder. Die is in de onderkast geïntegreerd. Een mooie oplossing die ook nog eens ruimte bespaart.

Badmeubel of Badkamermeubel

Deze term wordt nog wel een door elkaar gebruikt. Is er verschil tussen een Badmeubel of Badkamermeubel ? Deze vraag kan met een simpel nee worden beantwoord.

Vroeger werd in een badkamer veelal gekozen voor alleen maar een wastafel.. Tegenwoordig zien we dat de badkamergebruiker steeds vaker kiest voor Badmeubels of Badkamermeubels. Het bied een enorm opberggemak voor bijvoorbeeld handdoeken en toiletspullen in de badkamer en de meeste meubelen zijn zeer stijlvol.

Badmeubels zijn er in verschillende stijlen, materialen en merken. Bad-winkel.nl heeft gekozen voor een 4 tal merken Badmeubels. Zo verkopen wij de merken Alke, Sphinx, Villeroy en Boch en Riho. Badmeubels van uitstekende kwaliteit en in allerlei kleuren en maten leverbaar.

Waarom kiezen voor Badmeubels?

Badmeubels zorgen voor heel veel opbergruimte.in de badkamer. Er zijn badkamer kasten met lades en deuren. De meeste merken werken met zelfsluitende deuren en lades.

Handige kasten en lades in het Badmeubel zorgen ervoor dat u al uw spulletjes gemakkelijk kwijt kunt.. Een heerlijk opgeruimd gevoel en toch alles bij de hand. De Badmeubels van Bad-winkel.nl kunnen allemaal worden geleverd met van een bij behorende spiegelkast, of spiegel. Met of zonder spiegelverlichting. Aan u de keus.


Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl