0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 280 2097
Breedte
  1. 1000 mm
  2. 1200 mm
  3. 350-400 mm
  4. 600 mm
  5. 800 mm
Serie
  1. Riho Slimline

Riho badmeubel Slimline

Riho Slimline badkamermeubel
Het meest ondiepe badkamermeubel, slechts 38 cm diep watafelblad          

Over Riho badkamermeubel Slimline

Het Riho Slimline badkamermeubel wordt geleverd met een 8cm dik wastafelblad. Het 38cm diepe wastafelblad heeft een ovale waskom. De lades hebben een strakke lange chromen handgreep op de ladefronten. Bij de wastafels van 120cm kunnen ook 2 onderkasten van 60cm toegepast worden om 4 laden te verkrijgen. De laden hebben geen uitsparing nodig, dankzij de plaatsbesparende sifon.

Badmeubel of Badkamermeubel

Deze term wordt nog wel een door elkaar gebruikt. Is er verschil tussen een Badmeubel of Badkamermeubel ? Deze vraag kan met een simpel nee worden beantwoord.

Vroeger werd in een badkamer veelal gekozen voor alleen maar een wastafel. Tegenwoordig zien we dat de badkamergebruiker steeds vaker kiest voor een Badkamermeubel. Het bied een enorm opberggemak voor bijvoorbeeld handdoeken en toiletspullen in de badkamer en de meeste meubelen zijn zeer stijlvol.

Badkamermeubelen zijn er in verschillende stijlen, materialen en merken. Bad-winkel.nl heeft gekozen voor een 4 tal merken Badmeubels. Zo verkopen wij de merken Alke, Sphinx, Villeroy en Boch en Riho. Badkamermeubelsen van uitstekende kwaliteit en in allerlei kleuren en maten leverbaar.

Waarom kiezen voor een Badkamermeubel?

Badkamermeubelen zorgen voor heel veel opbergruimte in de badkamer. Er zijn badkamer kasten met lades en deuren. De meeste merken werken met zelfsluitende deuren en lades. Handige kasten en lades in het Badmeubel zorgen ervoor dat u al uw spulletjes gemakkelijk kwijt kunt.. Een heerlijk opgeruimd gevoel en toch alles bij de hand. De Badmeubels van Bad-winkel.nl kunnen allemaal worden geleverd met van een bij behorende spiegelkast, of spiegel. Met of zonder spiegelverlichting. Aan u de keus.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl